Başkan Kaya muhtarları yalnız bırakmadı

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, mazbatasını alan 28 mahalle muhtarını yalnız bırakmadı. Kaya, muhtarlara mazbatalarının hayırlı olmasını diledi.31 Mahalli İdareler Seçimi’nde seçilerek İncirliova’da mazbatalarını alan mu...

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, mazbatasını alan 28 mahalle muhtarını yalnız bırakmadı. Kaya, muhtarlara mazbatalarının hayırlı olmasını diledi.

31 Mahalli İdareler Seçimi’nde seçilerek İncirliova’da mazbatalarını alan muhtarları İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya yalnız bırakmadı. Muhtarlarla birlikte İlçe Seçim Kurulu’na giden Kaya, muhtarların sevincine ve mazbata heyecanına ortak oldu. O anlar çekilen fotoğraflarla ölümsüzleştirildi.

Başkan Kaya, “31 Mart yerel seçimlerinde 28 mahallemizde vatandaşlarımızın desteğini alarak seçilen muhtarlarımızın, mazbatalarını teslim aldıkları bu önemli günlerinde yanlarında olduk. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da, beş yıllık hizmet süremiz boyunca tüm muhtarlarımız ile uyum ile çalışarak ilçemize hizmet edeceğiz. Bizlerin mahallelerimizdeki gören gözümüz, işiten kulağımız, tutan elimiz olan tüm muhtarlarımıza mazbatalarının hayırlı olmasını temenni ediyor, görevlerinde başarı ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

Siyaset Haberleri

ABD’den İran’da petrol ticaretine karışan 16 kuruluşa yaptırım
Macron: “Gazze ve Lübnan’da kullanılan silahların ihracatının durdurulması çatışmaları sonlandırmanın tek yolu”
CHP Genel Başkanı Özel, Manisa’da tiyatro sezonunun açılışına katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Balkanlar ziyareti bölgede geniş yankı uyandırdı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye-Sırbistan İş Forumu’nun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum”
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Pakistan Cumhurbaşkanı Zardari ile görüştü
Geleneksel Türk gelinlikleri Belgrad’daki defilede tanıtıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistan’dan ayrıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistan’da Sancaklı liderlerle görüştü
Bakan Yardımcısı Gizligider Çankırı’da çeltik hasadına katıldı