Başkan Kahveci, Berat’ın seçim vaadini gerçekleştirdi

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Orgeneral Asım Gündüz İlkokulu 3-E sınıfında gerçekleştirilen sınıf başkanlığı seçimlerine katılan minik aday Berat Kılavuz’un seçim vaadini yerine getirmek amacıyla sürpriz bir ziyarette bulundu....

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Orgeneral Asım Gündüz İlkokulu 3-E sınıfında gerçekleştirilen sınıf başkanlığı seçimlerine katılan minik aday Berat Kılavuz’un seçim vaadini yerine getirmek amacıyla sürpriz bir ziyarette bulundu.
Seçim vaatleri arasında Belediye Başkanı’nın okulu ziyaret edeceği sözü bulunan Berat’ın isteği, Başkan Kahveci’nin bu jestiyle gerçekleşti. Başkan Kahveci, ziyaret sırasında minik başkan adayı Berat ve diğer öğrencilerle bir araya geldi, onlarla sohbet etti ve Berat’ın diğer vaatlerini de destekleyeceğini belirtti. Gençlerin hayallerine ve sözlerine büyük önem verdiklerini vurgulayan Kahveci, Berat’ın vaadini yerine getirmenin kendisi için mutluluk verici olduğunu ifade etti.
Minik öğrencilerle buluşmak, onların heyecanını paylaşmak ve geleceğin liderlerine destek vermekten mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Kahveci, “Gençlerimizin hayallerine ve sözlerine önem veriyoruz. Bugün Berat’ın seçim vaadini yerine getirmek benim için büyük bir keyifti” dedi.

Başkan Kahveci, Berat’ın seçim vaadini gerçekleştirdiBaşkan Kahveci, Berat’ın seçim vaadini gerçekleştirdi

Yerel Haberleri

Tavanın üzerine yıkılmasıyla eşini kaybeden baba, kızına bakabilmek için yardım bekliyor
Ağrı Valisi Koç, İran’da 97. Alt Güvenlik Komite Toplantısı’na katıldı
Siirt’te kaybolan zihinsel engelli genç baraj gölünde yüzerken bulundu
Gaziantep’te down sendromlu bireyler TUSAŞ şehitlerini andı, duygu dolu anlar yaşandı
Cumhuriyet konulu kompozisyon yarışması ödülleri verildi
Çakır “Bitkiler yalnızca hastalık tedavisinde kullanılmaz”
Tarihine uygun hale getirilecek
Kahverengi Kokarca ile topyekun mücadele
Anadolu’nun savunma sanayi üssü Kırıkkale’de güvenlik toplantısı
Siirt’te doktordan sedye üzerinde hayat kurtaran müdahale