Başkan Dinç: “İlçemize değer katacağız”

Yazılı Mahallesinde ziyaretlerde bulunan Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, “33 Mahallemize adil şekilde hizmet sunabilmek için çok çalışacak, hayata geçireceğimiz yatırım ve projeler ile ilçemize değer katacağız” dedi.Erenler Beledi...

Yazılı Mahallesinde ziyaretlerde bulunan Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, “33 Mahallemize adil şekilde hizmet sunabilmek için çok çalışacak, hayata geçireceğimiz yatırım ve projeler ile ilçemize değer katacağız” dedi.
Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, sahada çalışmaları incelemeye ve vatandaşlar ile buluşmaya devam ediyor. Başkan Şenol Dinç, Yazılı Mahallesinde asfalt ve yol bakım çalışmaları ile birlikte şadırvan ve gençlik merkezi inşaatını yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı. Ardından Başkan Şenol Dinç, mahalle sakinlerinin çay sohbetine katıldı. Ekiplerden bilgi alarak çalışmaları inceleyen Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, “33 Mahallemize adil şekilde hizmet sunabilmek için çok çalışacak, hayata geçireceğimiz yatırım ve projeler ile ilçemize değer katacağız. Allah’ın izniyle bize inanan, güvenen hiçbir vatandaşımızı mahcup etmeyeceğiz” diye konuştu.

Türkiye Haberleri

Esenyurt’ta minik ellerin ürettiği turşular sokak hayvanları için mamaya dönüştü
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Milano Kentsel Gıda Politikası Paktı’na üye oldu
İzmir’de 6 üniversitede 4 bin öğrenciye “sıcacık” destek
Aydın’da afetin riskleri azaltılacak
Eskişehir’de binlerce hobi bahçesi gerekli izinler alınmadığı takdirde yıkılacak
150 kilometre hıza ulaşan uzaktan kumandalı araç, bilim şenliğinde ilgi odağı oldu
Bozdoğan’da marketler denetlendi
Bursa semalarında bulutlardan görsel şölen
Tarım ekibi çiftçileri canlı hayvan pazarında bilgilendirdi
İzmir’de bulunan geyikle ilgili Bakan Yumaklı’dan açıklama