Başkan Çolakbayrakdar: "Hizmetlerimizle geleceğin kırsalını yeniden inşa ediyoruz"

Kocasinan Belediyesi, kırsal mahallerinden biri olan Düver Mahallesi’nin ana yolundaki çalışmaları tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu. Merkez ve kırsal mahallelere her alanda hizmet götürmeye devam ettiklerini vurgulayan Kocasinan B...

Kocasinan Belediyesi, kırsal mahallerinden biri olan Düver Mahallesi’nin ana yolundaki çalışmaları tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu. Merkez ve kırsal mahallelere her alanda hizmet götürmeye devam ettiklerini vurgulayan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yapılan yatırımlarla geleceğin kırsalını yeniden inşa ettiklerini ifade etti.
Kocasinan Belediyesi Fen İşleri ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerinin Düver Mahallesi’ne ulaşımı sağlayan ana yolu altyapısıyla birlikte yenilediğini belirten Başkan Çolakbayrakdar; "Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına uygun projeler geliştirerek onların hayatlarını kolaylaştırıyoruz. Kırsal mahallelerimizin de Kocasinan’ın diğer bölgeleri gibi gelişmesini ve kalkınmasını önemsiyoruz. Hedefimiz, ilçemizin her köşesini daha modern ve daha yaşanabilir hale getirmek. Bu doğrultuda kırsal mahallelerimizde yol yapım çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bu sefer de eski tarihiyle bilinen kadim mahallelerimizden biri olan Düver Mahallesi’nin ana yolundaki çalışmalarımızı tamamladık. Altyapı çalışmalarıyla birlikte yolumuzu asfaltlayarak hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Hem şehir merkezinde hem de kırsal mahallelerde, Kocasinan’ın her köşesinde ihtiyaç duyulan her yerde yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Özellikle kırsal mahallelerimizin altyapısını güçlendirmek ve yaşam konforunu artırmak amacıyla sezon sonuna kadar çalışmalarımızı daha da yoğunlaştıracağız. Bütün kırsal mahallelerimizde benzer yol ve altyapı çalışmalarını yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Amacımız, her bir vatandaşımızın modern yaşamın imkânlarından faydalanabilmesini sağlamaktır" diye konuştu.
Başkan Çolakbayrakdar, daha konforlu bir Kocasinan için hizmet ürettiklerini sözlerine ekledi.

Yaşam Haberleri

Büyükşehir’den ‘Estetik Bursa’ mesaisi
Ferizli’nin iki mahallesine kesintisiz içme suyu
300 kiloluk devasa domuz avladılar
Datça’nın içme suyu sorunu tamamen ortadan kalkıyor
Başkan Görgel: "1,3 milyar TL’lik yatırımla yeni Ekinözü’nü inşa ediyoruz"
Karatay’da sanayi bölgelerinde asfalt çalışmaları sürüyor
Elazığ’da Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri
Sarıyıldız: "Daha modern bir Akdeniz için çalışıyoruz"
Atakum sahilindeki işletmelere ‘bitkisel atık yağ’ denetimi
Kütahya İl Afet Risk Azaltma Planı’ndaki gerçekleşme oranı yüzde 65