Başkan Çavuşoğlu sabah mesaisine toptancı halinden başladı

Sabahın ilk ışıklarıyla beraber kentin sebze ve meyve akışının sağlandığı Büyükşehir Belediyesi Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hal İşletmesi’ni ziyaret eden Başkan Çavuşoğlu, vatandaşların sağlıklı meyve ve sebzeye en uygun şekilde erişebilmes...

Sabahın ilk ışıklarıyla beraber kentin sebze ve meyve akışının sağlandığı Büyükşehir Belediyesi Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hal İşletmesi’ni ziyaret eden Başkan Çavuşoğlu, vatandaşların sağlıklı meyve ve sebzeye en uygun şekilde erişebilmesi için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediyesi Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hal İşletmesi’ni sabah erken saatlerde ziyaret ederek esnafla buluştu. Ziyarete Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun yanı sıra Denizli Meyve Sebze Komisyoncuları Derneği (DEMESKO) Başkanı Halil Öztürk ve beraberindekiler eşlik etti. Denizli Büyükşehir Belediyesi Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali esnafı tarafından karşılanan Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu esnafın sorun ve taleplerini dinledi. Bir süre hali gezerek esnaf ve çalışanlara kolaylıklar dileyen Başkan Çavuşoğlu, esnafın yaşadığı aksaklık ve sorunların farkında olduklarını belirterek, bunları birer birer çözeceklerini kaydetti.

Sağlıklı meyve ve sebzeye en uygun şekilde ulaşım
Vatandaşların sağlıklı meyve ve sebzeye en uygun şekilde erişebilmesi adına Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak yapılması gereken ne varsa yapacaklarını ifade eden Başkan Çavuşoğlu, “Günün ilk saatleriyle çalışmaya başlayan emekçilerimizi ve esnaf kardeşlerimizi ziyaret ettik, hayırlı ve bereketli işler diledik. Hemşehrilerimizin sorunlarını dinleyerek, birlikte gerçekleştirmek istediklerimizi ve çözüm yollarımızı konuştuk” dedi.

Toptancı hali esnafı ise Başkan Çavuşoğlu’nun ziyaretini memnuniyetle karşıladıklarını ifade ederek teşekkür etti.

Siyaset Haberleri

Tunus’ta Kays Said yeniden cumhurbaşkanı seçildi
Silivri Belediyesi ekim ayı meclis toplantısı yapıldı
Bakan Kacır: “Savunma sanayiinde yerlilik oranımız yüzde 20’lerden yüzde 80’lere yükseldi”
Bakan Blinken, Mısırlı mevkidaşı Abdellaty ile Orta Doğu’yu görüştü
Adalet Bakanı Tunç: "İyi hal indirimi tartışmalı, toplumdan gelen eleştirileri dikkate almalıyız"
Ermenistan Cumhurbaşkanı Khachaturyan: “Azerbaycan’la barış anlaşmasının COP29 öncesinde imzalanmasını umuyorum”
Fransa Dışişleri Bakanı Barrot, Filistin Başbakanı Mustafa ile görüştü
İran Dışişleri Bakanı Arakçi: “İsrail’in her türlü yeni macera arayışına ve eylemine karşı daha güçlü ve uygun bir yanıt verilecek”
Başkan Bozbey: "‘2050 Vizyonu Çevre Düzeni Planı’ Bursa’nın kent anayasası olacaktır"
AK Parti Sözcüsü Çelik: "(Kadınlara yönelik şiddet) Kesinlikle cezasızlık algısına müsaade etmeyeceğiz"