Başkan Çakır, resmi başvurusunu yaptı

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Ak Parti'den Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığı resmi başvurusunu yaptı.

MALATYA-Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Ak Parti'den Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığı resmi başvurusunu yaptı.
 
Gazeteci Sezai Erhan'ın haberine göre, AK Parti Malatya İl Başkanlığına beraberindeki heyetle gelen Başkan Çakır, parti binasının bulunduğu Milli Egemenlik Caddesi'nde vatandaşların sevgi gösterisiyle ve karanfil takdimiyle karşılaştı. Başvuru dosyasını İl Başkanı Bülent Tüfenkci'ye sunan Ahmet Çakır, burada yaptığı açıklamada, bugüne kadar adil, şeffaf,katılımcı ve hesap verebilir bir yönetim anlayışıyla çalıştığını söyledi.
 
ÇOK SAYIDA PROJE HAYATA GEÇİRDİK
 
Malatya'yı geleceğe taşıyacak önemli projelere imza attığını kaydeden Ahmet Çakır, "Bu süre içerisinde tüm hemşehrilerimizin hem dualarını, hem de çok önemli desteklerini aldık. Malatya Belediyemizi güçlü bir kurumsal kimliğe, hizmet yürüten, sorunlarını tespit edebilen ve bunları projelendirebilen, bunlara kaynak ayırabilen bir yapıya kavuşturduk" diye konuştu.
 
 
MALATYA GELECEĞE DAHA HIZLI ADIMLARLA YÜRÜYECEK
 
Başkan Çakır konuşmasını şu sözlerle tamamladı: "Malatya artık büyükşehir statüsüne kavuştu. İlk büyükşehir belediye başkanını seçecek. Malatya gerçekten etrafında oluşmuş o çemberi büyükşehir statüsüyle kırmış oldu. Yeni bir süreç başladı. Malatya olarak bu süreci çok iyi değerlendirmek zorundayız. Çocuklarımıza daha güzel, daha yaşanabilir bir şehir bırakmak zorundayız. Bunun için bugüne kadar nasıl ki ekibimizle yoğun bir çalışma temposu içerisine girdiysek bundan sonra daha çok çalışarak bu çıtayı yükseltmeliyiz. Artık Malatya geleceğe daha hızlı adımlarla yürüyecek. Daha yoğun bir hizmet akışıyla karşı karşıya gelecek. Bu avantajı da inşallah iyi bir şekilde kullanacağız."
 
Bir kez daha Malatyalılara hizmet etmek için talepte bulunduğunu ifade eden Çakır, "İnşallah Rabbim memleketimiz için, bizler için hayırlı ne ise onu nasip etsin. seçim sürecinin ve ön süreçlerin partimize ve bize yakışır şekilde, huzur ortamında geçmesini diliyorum.Allah yar ve yardımcımız olsun."
 
TÜFENKCİ:ÇAKIR MALATYA’YA YAKIŞIR PROJELERE İMZA ATMIŞTIR
 
AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci ise, "Yaklaşık 5 yıllık süresince güzel hizmetler yapan Başkanımız Ahmet Çakır, gerek belediyecilik, gerek kişilik ve gerekse teşkilatla diyalog açısından herkesin takdirini kazanmıştır. Malatya'nın değişim ve dönüşümüne, yeniden imarına, sokak sağlıklaştırılmasından tutun da Malatya'ya yakışır projelere imza atmıştır." dedi.Çakır'a destek verenler ise İl binasına sığmadı.
 

Yerel Seçim 2014 Haberleri