Başkan Altınok’tan sabaha kadar kar denetimi

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, ilçede hakim olan kar yağışının vatandaşı mağdur etmemesi için belediye ekipleri tarafından sabahın ilk...

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, ilçede hakim olan kar yağışının vatandaşı mağdur etmemesi için belediye ekipleri tarafından sabahın ilk ışıklarına kadar sürdürülen tuzlama ve küreme çalışmalarını yerinde denetledi.

Ulaşımda herhangi bir sorun çıkmaması için yürütülen çalışmaların 24 saat esasına göre kusursuz olarak devam ettiğini söyleyen Başkan Altınok, "Kar küreme, kaldırım temizleme ve tuzlama çalışmalarımız ilçemizin dört bir yanında eş zamanlı olarak gerçekleştiriliyor. Yol ve kaldırımlarımızda vatandaşımızın herhangi bir mağduriyet yaşamaması için sabaha kadar sahadaydık. Vatandaşlarımızdan gelen talepleri de değerlendirerek sürdürdüğümüz çalışmalarla, şehrimizde kapalı herhangi bir cadde veya sokak bırakmadık" dedi.

Altınok, ilçede herhangi bir ulaşım probleminin yaşanmadığını kaydederken, denetimleri sırasında gece mesaisi yapan esnafı da ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

Kültür Haberleri

Türkiye Off-Road Şampiyonası heyecanı, Merkezefendi’de başladı
Sporseverler, yeşile pedalladı
Tarsus’da ’Halk Müziği Topluluğu Konseri’ ilgi gördü
Yamaç paraşütü festivalinde adrenalin dolu anlar yaşandı
Başkan Günel: "Kuşadası’nın yeni cazibe merkezi İkioklu olacak"
Sit lideri Sivas, 458 sit alanı bulunuyor
Antalya’da 400 yıllık düğmeli evler ayağa kaldırılıyor
Bayraklı’da Avrupa Hareketlilik Haftası kutlandı
Osmanlı’ya ait gemi kazısında yeniçeri silahları ortaya çıkarıldı
Şenkaya’da bal festivali coşkusu