Başkan Altay: “Yaptığımız düzenlemeyle Malas Caddesi daha konforlu hale geldi"

Konya Büyükşehir Belediyesi, Malas Caddesi’nde başlattığı kaldırım düzenleme ve asfalt yenileme çalışmasını tamamladı.Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, şehir merkezinde trafiğin yoğun olduğu bölgelerde yeni caddeler...

Konya Büyükşehir Belediyesi, Malas Caddesi’nde başlattığı kaldırım düzenleme ve asfalt yenileme çalışmasını tamamladı.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, şehir merkezinde trafiğin yoğun olduğu bölgelerde yeni caddeler ve köprülü kavşaklar açtıklarını, mevcut caddelerde de düzenleme çalışmaları yaparak ulaşım altyapısını daha da güçlendirdiklerini vurguladı. Konya’nın önemli ana arterlerinden olan Malas Caddesi’nde başlattıkları kaldırım düzenleme ve asfalt yenileme çalışmasını tamamladıklarını belirten Başkan Altay, “Yaptığımız düzenleme sonrası, bir kilometre uzunluğunda cadde daha konforlu hale geldi. Şehrimizin her noktasında yaşam kalitesini artırmak ve modern bir görünüm kazandırmak için yoğun gayret içerisindeyiz. Malas Caddesi’nde tamamladığımız bu çalışmanın da hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Siyaset Haberleri

Irak, Türkiye sınırında 22 karakol açtı
Bakan Kurum: “Filistin, bir sınav olarak insanlığın önünde duruyor”
Fransız heyetten TBMM’ye ziyaret
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Rama ile görüştü
Adalet Bakanı Tunç: "Yargıda yeni reform paketini milletvekillerine sunacağız"
ABB Başkanı Yavaş: "(Çocuklara yönelik şiddet ve istismar olayları) 2025 yılı için kapsamlı bir eylem planı hazırlayacağız”
Emine Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama’nın eşi Linda Rama ile görüştü
TBMM Başkanı Kurtulmuş: "Mesele herkesin tartışmanın bir parçası olduğu ve ortaklaşa mutabakatın ortaya çıktığı bir anayasa yapım sürecinin gerçekleşmesidir"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavut mevkidaşı Begaj ile görüştü
İran Dışişleri Bakanı Arakçi: "İsrail katliamlarının durdurulması için tüm imkanlarımızı kullanmalıyız"