Başkan Akın: "Büyükşehir ekipleri kaza bölgesinde"

Balıkesir’den Nevşehir istikametine giderken Aksaray’da meydana gelen, 7 kişinin hayatını kaybettiği, 34 kişinin yaralandığı trafik kazası sonrası Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın harekete geçti. Kaza nedeniyle üzgün olduğun...

Balıkesir’den Nevşehir istikametine giderken Aksaray’da meydana gelen, 7 kişinin hayatını kaybettiği, 34 kişinin yaralandığı trafik kazası sonrası Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın harekete geçti. Kaza nedeniyle üzgün olduğunu belirten Başkan Akın, hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı dilerken, yaralılar için de büyükşehir belediyesi olarak bölgeye intikal ettiklerini duyurdu.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Balıkesir’den Nevşehir’e gitmekte olan tur otobüsünün Aksaray’da devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazası sonrası imkânları seferber etti. Kazada hayatını kaybeden yurttaşlar için 2 cenaze aracını bölgeye gönderen Başkan Akın, 1 psikolog ve 1 Sosyal Hizmetler Uzmanının da Aksaray’a intikal ettirildiğini dile getirdi. Yaralıların ailelerinin bölgeye ulaşımı için ihtiyaç halinde araç sağlayacaklarını belirten Başkan Akın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “2 cenaze aracımız, 1 psikoloğumuz ve 1 sosyal hizmetler uzmanımız bölgeye intikal ediyorlar. Kazaya karışan ailelerle irtibat halindeyiz. Ailelerin kaza bölgesine ulaşımı için araçlarımız da ihtiyaç halinde derhal tahsis edilecektir. Sürecin sonuna kadar takipçisi olmaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Türkiye Haberleri

Erzincan Ceza İnfaz Kurumu’nda "Muhammed Nayir Camii ve Ayşe Aktaş Kur’an Kursu açıldı
Bakan Tunç: "Suçların önlenmesine yönelik yeni düzenlemeler yapacağız"
Nilüfer Belediyesi dış denetimden başarıyla geçti
Osmangazi’de İsmet Paşa Parkı hizmete açıldı
Başkan Acar: “En önemli yol göstericimiz sizlersiniz”
Bozdoğan’da muhtarlara hizmet binası tahsis edilecek
Etlerin çürüyüp koktuğu kasap dükkanını Efeler Belediyesi temizledi
Gebze Kitap Fuarı kapılarını açtı
Mersin’de Sosyal Politikalar Çalıştayı düzenlendi
Şahmelek ve Doğla’da yol çalışmaları tamamlandı