Basın'dan Film Setine ziyaret

Anadolu Basın Birliği Derneğinden Saddam'ın Askerleri Kara Güneş' isimli filmin yönetmeni Rüzgâr Gani Savata ve ekibine ziyarette bulundular.

Filmin çevrildiği yer olan Hekimhan İlçesi Hasançelebi Beldesi Çimlik Köyüne giden Anadolu Basın Birliği Derneği Şube Başkanı Zeki Dağ, Başkan Vekili Kayhan İnceoğlu, Dernek ve üyeleri bazı gazeteciler katıldılar.

Anadolu Basın Birliği Derneği Başkanı Zeki Dağ, ziyaret esnasında Kısa bir konuşma yaparak “sanat'a ve sanatçılarımıza ve yine bu film için Malatya'mıza gelen sanatçı kardeşlerimize sahip çıkılmalıyız “dedi. Bir Ülkenin Gelişmişliği o ülkenin sanatı ve sanatçısıyla belli olduğunu belirten Başkan Dağ Filmin Malatya'da çekilmesinden dolayı da memnuniyetini belirtti.

Anadolu Basın Birliği Derneği Yönetimi ve Gazeteciler “Saddam'ın Askerleri Kara Güneş' isimli filmin sanatçılarına beraberinde götürdükleri baklavayı Set ekibindeki sanatçılara ikramda bulundular.

Saddam'ın Askerleri Kara Güneş' isimli filmin yönetmeni Rüzgâr Gani Savata Anadolu Basın Birliği Derneği Başkanı ve Yönetimine göstermiş oldukları ilgi ve duyarlılıktan dolayı teşekkür ederken Anadolu Basın Birliği Derneği dışında bulunan diğer dernekleri de filmin çekimlerinin olduğu yere beklediklerini kaydetti.

Yönetmen Rüzgâr Gani Savata Sözlerinde Malatya'da filmi çektikleri halde Üst yöneticilerinin de duyarsızlıklarından dolayı da sözlerini şöyle tamamladı, “Bizler Malatyalıyız bizler Malatya'mıza Türkiye'mizin önemli sanatçılarını getirdik ne yazık ki Malatya'mızın önde gelen kişileri ise bizleri bir kere bile arayıp ne sordular ne de haliniz nedir dediler. Bir Malatyalı olarak gerçekten üzüldüm” dedi.

Manken Tuğba Özay'ın Anadolu Basın Birliği Derneğinin bu jetsinden dolayı, da Dernek Yönetimine teşekkür etti. Manken Tuğba Özay yapılan ziyaretin diğer Dernek, yöneticiler ve Malatyalılardan da aynı ilgiyi bekliyoruz dedi. Manken Tuğba Özay'ın ziyaretten dolayı, da Anadolu Basın Birliği Derneği Başkanı Zeki Dağ'a ve yönetimine basın mensubu arkadaşlara teşekkür etti.


Sinema Haberleri

‘Testere’ Ödüle Doymuyor