Başhekim Ergenç, yeni atanan acil uzmanları ve pratisyen hekimlerle bir araya geldi

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ergenç, acil tıp uzmanları ve pratisyen hekimlerle bir araya geldi.Hastanenin Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya, acil tıp uzmanları ve yeni atanan pratisyen hekimle...

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ergenç, acil tıp uzmanları ve pratisyen hekimlerle bir araya geldi.
Hastanenin Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya, acil tıp uzmanları ve yeni atanan pratisyen hekimler katıldı. Toplantıda acil servis hizmetleri ile ilgili çalışmalar ve yapılacak planlamalar konuşuldu. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulduğu toplantıda ayrıca hekimlerin istek, talep ve önerileri dinlendi. Yeni çalışmaya başlayan doktorlara, acil sağlık hizmetlerinin kalitesini artırma adına değerlendirmeler yapıldı. Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ergenç, meslek hayatlarına adım atan hekimleri tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.

Sağlık Haberleri

SANKO Üniversitesi Hastanesi Uzm. Diyetisyeni Demirkıran: “Anne sütü, bebeğin sağlıklı büyüme ve gelişmesi için en önemli etmendir”
Yerel yönetimler arasında bir ilk: Temiz Petek Projesi
SCÜ’nün yeni hastanesi 2025’te tamamlanacak
Dr. Ağırtaş: "Meme kanserinde erken teşhis hayat kurtarır"
Kahramankazan Belediyesinden okul kantinlerine denetim
Söke’de kalp sağlığına dikkat çekildi
Uzm. Dr. Alperen Halil Hayla göreve başladı
ABB’den “Dünya Akciğer Günü” etkinliği
Yunusemre’de Alzheimer Merkezi kuruluyor
Viral hastalıklarla ‘el hijyeniyle’ mücadele