Başakşehir Belediye Başkanı Kartoğlu mazbatasını aldı

Seçimlerde yeniden Başakşehir Belediye Başkanı seçilen Yasin Kartoğlu mazbatasını aldı. Başkan Kartoğlu, “Demokrasinin ve Başakşehir’in kazandığı güzel bir seçim dönemi geçirdik” dedi.31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde yenide...

Seçimlerde yeniden Başakşehir Belediye Başkanı seçilen Yasin Kartoğlu mazbatasını aldı. Başkan Kartoğlu, “Demokrasinin ve Başakşehir’in kazandığı güzel bir seçim dönemi geçirdik” dedi.
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde yeniden Başakşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Yasin Kartoğlu, mazbatasını Emin Saraç Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle aldı. Başkan Kartoğlu’nun yanı sıra mahalle muhtarları ve meclis üyeleri de mazbatalarına kavuştu. Bir seçim dönemini daha geride bıraktıklarını söyleyen Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Seçim süreci boyunca emek sarf eden herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum. Demokrasinin ve Başakşehir’in kazandığı güzel bir seçim dönemi geçirdik. Bundan sonraki dönemimizde de Başakşehir’imiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Durmayacağız, üreteceğiz. Başakşehir’imiz için en iyisini yapacağız. Her zaman dediğimiz gibi Başakşehirli her şeyin en iyisini hak ediyor. Başakşehir’imiz ve Başakşehirli için yeni dönem hayırlar getirsin” şeklinde konuştu.

Siyaset Haberleri

Kişisel Verileri Koruma Kurulu Üyeliklerine seçim kararı Resmi Gazete’de
Kadına yönelik şiddetin araştırılması için meclis komisyonu kurulacak
ABD’den İran’da petrol ticaretine karışan 16 kuruluşa yaptırım
Macron: “Gazze ve Lübnan’da kullanılan silahların ihracatının durdurulması çatışmaları sonlandırmanın tek yolu”
CHP Genel Başkanı Özel, Manisa’da tiyatro sezonunun açılışına katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Balkanlar ziyareti bölgede geniş yankı uyandırdı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye-Sırbistan İş Forumu’nun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum”
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Pakistan Cumhurbaşkanı Zardari ile görüştü
Geleneksel Türk gelinlikleri Belgrad’daki defilede tanıtıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistan’dan ayrıldı