Balıkesir’de zeytinliklere jandarma koruması

Türkiye’nin önemli zeytin üretim merkezlerinden Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, zeytin hasadı başlarken, hırsızlığın önlenmesi için de bir dizi önlemler alındı. Burhaniye Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri ile İl Jandarma Komutanlığı Kom...

Türkiye’nin önemli zeytin üretim merkezlerinden Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, zeytin hasadı başlarken, hırsızlığın önlenmesi için de bir dizi önlemler alındı. Burhaniye Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri ile İl Jandarma Komutanlığı Komando Timleri zeytinliklerde devriye başlattı.
Burhaniye’de zeytinde var yılı yaşanırken, hasat sezonu da başladı. Zeytin hırsızlığının önlenmesi için Burhaniye Jandarma Komutanlığı Asayiş Ekipleri ile İl Jandarma Komutanlığı Komando Timleri zeytinliklerde devriye gezmeye başladı. Burhaniye Çiftçi Malları Koruma Başkanlığına bağlı kır bekçileri de jandarma ekipleri ile birlikte çalışıyor. Zeytinlik devriyesinde havadan dron ile gözetleme faaliyetide gerçekleştiriliyor. Komando ve asayiş ekiplerinin hasat sonuna kadar görev yapacağı açıklandı.

Asayiş Haberleri

Ataşehir’de 2 apartmanın çatısı alev alev yandı
Gazze’de can kaybı 41 bin 802’ye yükseldi
Kaçakçıların bu kurnazlığını polisler yutmadı: Lastik içinde kaçak sigara ve parfüm ele geçirildi
Bakırköy’de köpek istismarcısı sanık adli kontrol şartıyla tahliye edildi
Van’da Rojin dört bir koldan aranıyor
Diyarbakır’da Eylül ayında 168 kişi tutuklandı
Okul servisinin altında ezilen öğrenci hayatını kaybetti
Adliye önünde üzerinde ‘Avukata danış, mağdur olma’ yazılı meçhul otobüs, arzuhalcileri kızdırdı
İstanbul Ataşehir’de bir binanın çatısında yangın çıktı. Alevler başka bir binaya da sıçrarken, olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
Kapısı açık seyreden okul servisine para cezası