Balıkesir’de tatilcilerin can simidi cankurtaranlar oldu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı cankurtaran ekipleri Ağustos ayında 97 kişiye yardım elini uzatırken, tatilciler güvenli ve huzurlu bir tatil yapma imkanı buldu.Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye...

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı cankurtaran ekipleri Ağustos ayında 97 kişiye yardım elini uzatırken, tatilciler güvenli ve huzurlu bir tatil yapma imkanı buldu.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı cankurtaran ekipleri, hem Marmara hem de Ege Denizi’ne kıyısı olan şehirlerdeki sahillerde hizmet vermeye devam ediyor. Sadece ağustos ayı içerisinde; 18 suda boğulma, 37 ilk yardım, 15 kaybolma, 27 kurtarma olmak üzere toplamda 97 olaya müdahale ederek vatandaşların sahil ve denizdeki güvenliğini sağladı. Toplamda; 32 kule, 7 bot, 4 jet ve 74 personelden oluşan cankurtaran ekipleri, yaz boyu vatandaşların can güvenliğini sağlamak için canla başla çalıştı.

Güvenle denize girdiler
Balıkesir’in mavi bayraklı plajlarını tercih eden vatandaşlar ve turistler gönül rahatlığıyla denize girebilmenin tadını çıkardı. Özveriyle çalışan cankurtaran ekipleri hem denizde hem de sahilde vatandaşların can güvenliğini sağlamak için çalıştı. Yerli ve yabancı turistlerin huzurlu ve konforlu bir tatil geçirmesine imkan sağlayan cankurtaranlar, tertemiz denizlere girmenin keyfini sürdü.

Asayiş Haberleri

Mersin’de kız öğrenci yurdu önündeki taciz iddiası asılsız çıktı
Başıboş köpek kazaya sebep oldu: 1 yaralı
İsrail’in Lübnan’ın güneyine yönelik son saldırılarında ölü sayısı 10’a yükseldi, 12 kişi yaralandı
Bagajdaki mutfak tüpü alev aldı, araç ateş topuna döndü: Yola atlayan sürücü ağır yaralandı
Beyoğlu’nda eğlence mekanlarına denetim
ABD’de Eylem Tok’un Türkiye’ye iade duruşması ertelendi: Karar için kritik süreç başladı
İsrail Lübnan’da yardım görevlilerini hedef aldı: 5 ölü
Elazığ’da jandarma aracı ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Şehit oğlunu karşılayan baba Hasan Alan: “Ülkesi, devleti, namusu için kahramanca şehit oldu”
Kontrolden çıkan hafif ticari araç şarampole uçtu, sürücü yaralandı