BAL’da Kayseri - Hatay hattı

Bölgesel Amatör Lig’de 2. hafta maçları yarın oynanacak. Develigücü sahasında, Yahyalıspor da deplasmanda Hatay ekiplerine karşı mücadele verecek.Bölgesel Amatör Lig’de 2. hafta maçları oynanacak. Kayseri derbisini kazanarak lige galib...

Bölgesel Amatör Lig’de 2. hafta maçları yarın oynanacak. Develigücü sahasında, Yahyalıspor da deplasmanda Hatay ekiplerine karşı mücadele verecek.
Bölgesel Amatör Lig’de 2. hafta maçları oynanacak. Kayseri derbisini kazanarak lige galibiyetle başlayan Develigücü sahasında Hatay Samandağ Gençlerbirliği takımını konuk edecek. Lige Develigücü yenilgisi ile başlayan Yahyalıspor ise İnce Gençlikspor’a konuk olacak. Kayseri’nin iki ekibi de Hatay temsilcilerine karşı 3 puan mücadelesi verecek. Bu iki müsabakada saat 14’de başlayacak.
Grubun diğer maçlarında, Zengenspor-Kilis Belediyespor, Ceyhan 1967spor-Suvermez Kapadokya, Şehit Kamil Belediyespor-Adaletgücü, Bahçespor-Araban Belediyespor, Reyhanlıspor-İmamoğlu Belediyespor karşılaşacak. Gaziantepgücü de haftayı BAY olarak geçecek.

Spor Haberleri

Galatasaray’da yönetim kurulu ibra edildi
Galatasaray Spor Kulübü Yıllık Olağan Genel Kurulu Toplantısında, yönetim kurulunun faaliyetleri oy çokluğu ibra edildi.
Galatasaray, Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
Fethiye’de açık su yüzme yarışı gerçekleştirildi
Yalova VİP İlk Galibiyetini Aldı
Sea To Sky’ı zirvede tamamlayan Alman sporcu Manuel Lettenbichler oldu
Balıkesir’de spor salonu krizi
Erciyes 38 FK - Orduspor maçının hakemi belli oldu
Erciyes 38 FK’dan örnek davranış
Aydın Büyükşehir Belediyespor, evinde kaybetti