Baktığı noktaya göre herkes sürpriz görüyor

MALATYA - AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, ''Milletvekili aday listemiz diğer partilerin listesinden kat be kat iyi bir listedir'' dedi.

AK PARTİ MALATYA İL BAŞKANI BÜLENT TÜFENKÇİ:

-''MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTEMİZ DİĞER PARTİLERİN LİSTESİNDEN KAT BE KAT İYİ BİR LİSTEDİR'' 

  Tüfenkçi, yaptığı açıklamada, AK Parti'nin değişimin ve dönüşümün öncüsü bir siyasi parti olduğunu söyledi.
''Kesinlikle oluşan milletvekili adayı listesine AK Parti İl Teşkilatlarından bir tepki söz konusu değildir'' diyen Tüfenkçi, amaçlarının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde hizmet etmek olduğunu kaydetti.
AK Parti'nin hizmetleri sonucu ülkenin 8 yılda kazandıklarının ortada olduğunu dile getiren Tüfenkçi, ''Milletvekili aday listemiz diğer partilerin listesinden kat be kat iyi bir listedir'' diye konuştu.
  AK Parti Malatya Milletvekili adayı listesindeki isimlerin kamuoyu tarafından çok iyi tanındığına değinen Tüfenkçi, ''MHP ve CHP'nin adaylarının geçmişteki hizmetleri bellidir. Oysa bizim listelerde yer alan 3 arkadaşımız milletvekilliği yapmıştır. Başarılı çalışmaları ile Malatya kamuoyunun takdirini kazanmışlardır. Bir arkadaşımız 5 yıl belediye başkanlığı yapmıştır. Bir arkadaşımız da il başkanlığımızı yapmıştır. Teşkilata katkısı büyüktür'' dedi.
6. sırada aday gösterilen Şanal Tosun'un yeterince tanınmadığını belirten Tüfenkçi, ''Ancak bu arkadaşımız da Ankara'da yıllarca Malatya'nın sorunlarına fahri olarak koşmuştur. İlimize müthiş faydası olacağına inandığımız bir arkadaşımız'' diye konuştu.
AK Parti'den beklentilerin fazla olduğuna işaret eden Tüfenkçi, şunları kaydetti:
''Partimizde fazla aday adayı olduğundan dolayı herkes farklı şekilde bakmaktadır. Baktığı noktaya göre herkes sürpriz görüyor. Bütün aday adaylarını aynı anda memnun etmek mümkün değil.''
1. sırada aday olan Mücahit Fındıklı'nın aday gösterilmesinden dolayı kamuoyunda dolaşan dedikodulara kulak asmadıklarını anlatan Tüfenkçi, Fındıklı'nın parti teşkilatından yetişmiş biri olduğuna dikkati çekti.
Tüfenkçi, parti olarak Malatya'da 6 milletvekilinin 6'sına talip olduklarını belirtti.
Bülent Tüfenkçi, ''Halkımızın Başbakan'ımıza duyduğu güvenle bunu sağlayacağız. Kişiler önemli değil. Hizmetin devamı önemli. Partimiz önümüzdeki seçimde çok ciddi değişim ve dönüşüme taliptir'' dedi.

Yerel Seçim 2014 Haberleri