Bakırköy Belediyesi Tıp Merkezi yenileniyor

Vatandaşların istedikleri hizmete daha konforlu alanda ulaşabilmesi için çalışmalarını sürdüren Bakırköy Belediyesi, bünyesindeki Tıp Merkezi’nde bakım onarım ve tadilat çalışmaları gerçekleştirerek yepyeni binasıyla hizmet verecek.Bak...

Vatandaşların istedikleri hizmete daha konforlu alanda ulaşabilmesi için çalışmalarını sürdüren Bakırköy Belediyesi, bünyesindeki Tıp Merkezi’nde bakım onarım ve tadilat çalışmaları gerçekleştirerek yepyeni binasıyla hizmet verecek.
Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ovalıoğlu’nun göreve gelmesinin ardından, vatandaşların bolca vakit geçirdiği açık alanların yanı sıra belediye bünyesindeki binalarda da yenileme çalışmaları hız kazandı. Vatandaşların daha konforlu bir şekilde sağlık hizmeti alabilmesi için harekete geçen belediye ekipleri, Bakırköy Belediyesi Tıp Merkezi’nde bakım, onarım ve tadilat çalışması gerçekleştiriyor. Polikliniklerde başlayan yenileme çalışmaları, Bakırköylülerin hizmetlerden geri kalmaması adına tek tek yapılacak. Tıp merkezi genelindeki bakım, onarım ve tadilat çalışmaları bittiğinde vatandaşlar daha konforlu bir alanda sağlık hizmetleriyle buluşacak.

Türkiye Haberleri

42 öğrenci ZEYGEM desteğiyle hayalindeki bölüme yerleşti
Şampiyon atlar Alaçatı’da yetişiyor
Tarım ve Orman Bakanlığı taklit ve tağşiş yapılan gıda ürürünlerini açıkladı
Sason’da yeni hükümet konağı hizmet vermeye başladı
Hisarcık Mahallesi’nde okul yolu yenilendi
MSKÜ’de yeni öğrenciler için "Üniversitene Hoş Geldin" etkinliği düzenlendi
Ankara’da Bolu Tanıtım Günleri düzenlendi
Başkan Özdoğan sahadaki çalışmaları yerinde inceledi
SEDA öğrencileri İstanbul’un Liselerini geziyor
Eski sürücü belgeleri 31 Aralık 2024’ten sonra geçerliliğini yitirecek