Bakanlardan Trabzon Büyükşehir’e ziyaret

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.Çeşitli programlara katılmak üzere Trabzon’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğl...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.
Çeşitli programlara katılmak üzere Trabzon’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’nun Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i ziyaretlerine Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Yılmaz Büyükaydın ve Vehbi Koç ile AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu eşlik etti.
Başkan Genç, bakanlara ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek kentte devam eden ve yapılması planlanan projelerle ilgili bilgi verdi. Ziyaret hediye takdimi, bakanların şeref defterini imzalaması ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

Siyaset Haberleri

Kütahya’da İsrail’e tepki açıklaması: "İsrail durdurulmalı, Netanyahu hesap vermelidir"
AK Parti İzmir’den ‘Filistin’ açıklaması: "Filistin, tüm insanlığın vicdan davasıdır"
İletişim Başkanı Altun: “İsrail’in Gazze’deki soykırımını lanetliyoruz”
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İsrail bu soykırımın bedelini er ya da geç ödeyecek"
Ürdün Dışişleri Bakanı Safadi, 13 ton insani yardım malzemesi ile birlikte Lübnan’da
Yozgat’ta işgalin yıl dönümünde Filistin için destek yürüyüşü düzenlendi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “İsrail’in uzun yıllardır süren soykırım, işgal ve istila politikası artık bir son bulmalıdır. Unutulmamalıdır ki İsrail 1 yıldır uyguladığı, hâlen de devam etmekte olduğu bu soykırımın bedelini er...
Diyarbakır’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde Filistin’e destek mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Recai Kutan için taziye mesajı
Başkan Durbay’a 81 ilden destek