Bakan Yardımcısı Ergüneş’ten Vali Karadeniz’e ziyaret

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı İsmail Ergüneş, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz'i makamında ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı İsmail Ergüneş, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz'i makamında ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı İsmail Ergüneş, Cumhuriyetin 100. yılında Türkiye Yüzyılı Vizyonu Programına katılmak üzere Manisa'ya geldi. Ergüneş, Vali Yaşar Karadeniz'i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı İsmail Ergüneş, Valilik Şeref Defterini imzaladı. Daha sonra Bakan Yardımcısı Ergüneş beraberinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Feridun Gülgeç ile Vali Yaşar Karadeniz'in makamına geçerek Bakanlığın Manisa'da yapmış olduğu yatırımlar, çalışmalar ile projelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Vali Karadeniz'in ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdiği ziyarette, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Ergüneş de Manisa'da olmaktan duyduğu memnuniyetini ifade ederek misafirperverliğinden dolayı Vali Karadeniz'e teşekkür etti.

Siyaset Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Başkan kim olursa olsun Amerika’ya bakışımız ve diyaloğumuz değişmeyecek"
Cumhurbaşkanı Erdoğan: ”İsrail tarafından yapılan son açıklamalar, savaşı bölgeye yayma çabalarının açık tezahürüdür”
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Görevi barış ve güvenliği sağlamak olan kurumlar, çok açık bir ahlaki çöküş içerisindedir."
- Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Lübnan’a karşı gerçekleştiren son saldırılar ve İsrail tarafından yapılan son açıklamalar, savaşı bölgeye yayma çabalarının açık tezahürüdür."
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Son yıllarda Batılı ülkelerde bilhassa Avrupa’da İslam ve yabancı düşmanlığı, vatandaşlarımızın da huzurunu tehdit eden büyük bir salgına dönüştü."
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Türkiye olarak vatandaşlarımızın yaşadığı ülkelerdeki aşırı sağcı akımları ve nefret söylemlerini yakından takip ediyoruz."
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic ile görüştü
Dışişleri Bakan Yardımcısı Berris Ekinci’den BM’de reform çağrısı: "Geleneksel yöntemlerle farklı sonuç bekleyemeyiz"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler 79’uncu Genel Kurulu kapsamında bazı ABD’li düşünce kuruluşu temsilcileriyle yuvarlak masa toplantısına katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkevi’nde Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ile bir araya geldi