Bakan Tunç: “Diyarbakır ile Mardin arasında çıkan yangınla ilgili adli soruşturma başlatıldı”

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Diyarbakır’ın Çınar ile Mardin’in Mazıdağı ilçeleri arasındaki alanda çıkan anız yangınıyla ilgili Çınar Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatıldı” dedi.Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarba...

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Diyarbakır’ın Çınar ile Mardin’in Mazıdağı ilçeleri arasındaki alanda çıkan anız yangınıyla ilgili Çınar Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatıldı” dedi.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır’ın Çınar ile Mardin’in Mazıdağı ilçeleri arasındaki alanda çıkan ve geniş bir araziye yayılan anız yangınıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Yangında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyen Tunç, “Diyarbakır’ın Çınar ile Mardin’in Mazıdağı ilçeleri arasındaki alanda çıkan ve geniş bir araziye yayılan anız yangınıyla ilgili Çınar Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmıştır. Yangında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Siyaset Haberleri

Başkan Sandıkçı: “İlçemize güvenli ve konforlu yollar kazandırıyoruz”
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Iğdır’da
Doğan, CHP Genel Başkanı Özel ile görüştü
Başkan Çelik, Bozkurt’un projelerini CHP lideri Özel’e anlattı
Kuzey Kore: "Güney Kore ile kara ve demir yolu bağlantılarını keseceğiz"
Başkan Günel, Aydın’da ‘Doğal Şehirler Birliği’ için temaslarda bulundu
AK Parti Menemen İlçe Başkan Adayı Hanifi Can’dan birlik ve beraberlik mesajı
Prof. Dr. Ayhan Kara: “İran’daki nükleer tesislerin hedef alınması, insanlığı yok oluşa sürükleyecek bir süreci tetikleyebilir”
Filistin Dışişleri Bakanlığı’ndan İsrail’in işgal ve soykırımına kınama
Adalet Bakanı Tunç: "Bazı sosyal ağ sağlayıcılarında ve internet sayfalarında suç teşkil eden içeriklerle ilgili soruşturma başlatıldı”