Bakan Tekin öğretmenler ile buluştu

Tarihi Kayseri Lisesi’nde Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in katılımı ile ‘Öğretmenler Odası’ programı gerçekleştirildi.Bakan Tekin’in her hafta farklı şehirlerde gerçekleştirdiği ‘Öğretmenler Odası’ programı bu hafta ise Kayseri’de ya...

Tarihi Kayseri Lisesi’nde Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in katılımı ile ‘Öğretmenler Odası’ programı gerçekleştirildi.
Bakan Tekin’in her hafta farklı şehirlerde gerçekleştirdiği ‘Öğretmenler Odası’ programı bu hafta ise Kayseri’de yapıldı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin öncülüğünde gerçekleşen programa Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu, Murat Cahid Cıngı, S. Bayar Özsoy ve AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ile İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, partililer, eğitimciler ve öğrenciler katıldı. Tarihi Kayseri Lisesi’nde düzenlenen toplantıda değerlendirmelerde bulunan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlerimizle bir araya geldik. Donanımlı ve değerlerine sahip çıkan bir nesli ülkemizin en büyük ve en önemli sermayesidir. Bu anlamda eğitim ve öğretimin de öneminin büyük olduğunu biliyoruz. Bu doğrultuda Sayın Milli Eğitim Bakanımıza ve eğitimcilerimize böylesine etkinlikler düzenleyip gayret gösterdikleri için teşekkür ediyorum” ifadesinde bulundu.
Etkinlikte günün anısına toplu fotoğraf çekimi de gerçekleştirildi.

Eğitim Haberleri

Jandarmadan Üniversite gençliğine bilgilendirme
Filistinli çocuklar için çizdiler
Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde ‘Oryantasyon’ heyecanı yaşandı
SANKO Okulları’ndan TEKNOFEST’te gururlandıran birincilik
TEKNOFEST’te GAÜN ve SANKO buluşması
Iğdır’da süt sığırcılığında hijyen eğitimi
İtfaiyeden UMKE’ye iple erişim eğitimi
Rektör Yılmaz, TEKNOFEST Adana’da öğrencilerle buluştu
Tarımda kuraklığın olumsuz etkisini önleyecek projesine TÜBİTAK desteği
Kütahya Fen Lisesi’nden bilim dünyasında uluslararası başarı