Bakan Şimşek: "Brüt rezervlerimiz 156,4 milyar dolarla tarihi yüksek seviyeye ulaştı. Swap hariç net rezervler ise geçen yılın Mayıs ayına göre 90,5 milyar dolar artışla 5,5 yılın zirvesi olan 29,9 milyar dolara yükseldi...

Bakan Şimşek: 'Brüt rezervlerimiz 156,4 milyar dolarla tarihi yüksek seviyeye ulaştı. Swap hariç net rezervler ise geçen yılın Mayıs ayına göre 90,5 milyar dolar artışla 5,5 yılın zirvesi olan 29,9 milyar dolara yükseldi.'

Bakan Şimşek: "Brüt rezervlerimiz 156,4 milyar dolarla tarihi yüksek seviyeye ulaştı. Swap hariç net rezervler ise geçen yılın Mayıs ayına göre 90,5 milyar dolar artışla 5,5 yılın zirvesi olan 29,9 milyar dolara yükseldi."

Ekonomi Haberleri

Kredi kartı ve ihtiyaç kredilerine 60 aya kadar vade ile yapılandırma imkanı
BDDK: “Kredi kartlarında birikmiş borçlar ve tahsili 30 gün gecikmiş ihtiyaç kredileri 60 aya kadar vade ile yapılandırılabilecek.”
BDDK: “Kredi kartlarında asgari ödeme tutarı, limiti 50 bin liraya kadar olan kartlarda dönem borcunun yüzde 20’si, 50 bin liranın üzerinde limiti olan kartlarda ise dönem borcunun yüzde 40’ı olarak belirlenecek.”
Erciş şeker fabrikasında pancar alım kampanyası başladı
Manisa Büyükşehir’den annelere ücretsiz ulaşım imkanı
Muş’ta karayolları aydınlatıldı
Aksa Enerji yıllık Analist Toplantısı gerçekleşti
Karadeniz’de palamut bolluğu: Tanesi 80 liraya düştü
Başkan Mustafa Önsay, Kütahya’yı daha da kalkındıracak ekibi şehre davet etti
DTO başarılı projeleriyle iş dünyasına yön veriyor