Bakan Osman Aşkın Bak’tan Emet’e destek sözü

Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, ziyaret ettiği Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ın, Emet ilçesine spor faaliyetleri konusunda destek sözü verdiğini belirtti.Kütahya Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Ahmet Erba...

Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, ziyaret ettiği Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ın, Emet ilçesine spor faaliyetleri konusunda destek sözü verdiğini belirtti.
Kütahya Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Ahmet Erbaş ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ı ziyaret ettiklerini söyleyen Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, ”Vekilimiz ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’tan, Emet ilçemizdeki spor faaliyetleri konusunda destek talep ettik. Bakanımız, Emet ilçesine gerekli destekleri vereceğini belirtti" dedi.
Ziyaretin sonunda Başkan Koca, Bakan Bak’a destekleri için teşekkür etti.

Siyaset Haberleri

Aliyev ile Paşinyan, Rusya’da barış sürecini görüştü
Göç İdaresi Başkanlığı: "Bugüne kadar hiçbir Uygur Türkü Çin’e gönderilmemiştir"
Diyarbakır anneleri TUSAŞ saldırısı nedeniyle PKK’yı lanetledi
Aliyev: “İklim değişikliği, küresel güvenlik, hukukun üstünlüğü, karşılıklı saygı gibi konularda ortak anlayışa ulaşmak için çabalarımızı sürdüreceğiz””
İstanbul’da düzenlenen SAHA EXPO Fuarı’nda TUSAŞ standını ziyaret eden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Savunma sanayimizi hedef alan saldırı muradına eremeyecek. Gurur duyduğumuz savunma sanayii firmalarımızla ü...
ABD’de başkanlık yarışı: Trump, Harris’in 2 puan önünde
CHP lideri Özel: "(TUSAŞ’a saldırı) Türkiye’ye yön verilmeye çalışıldığı, istikamet vermeye çalışıldığı ve siyasete yön verilmeye çalışıldığı bir durumdur"
Hamas’tan “General Plan” uyarısı: “Gazze’de yıkıcı sonuçlar doğuracak”
TUSAŞ’a yönelik terör saldırısında yaralanan Murat Solmaz’a CHP Lideri Özel’den "Geçmiş olsun" ziyareti
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ve TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan TUSAŞ’ta "milli birlik" mesajı