Bakan Kacır’dan TUSAŞ’daki terör saldırısına ilişkin açıklama

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Ankara TUSAŞ’daki terör saldırısına ilişkin açıklama yaptı. Bakan Kacır, ’’TUSAŞ yerleşkesinde bir silahlı saldırı olduğu yönünde bir haber aldım. Savunma Sanayi Başkanımızı aradım. Kendisi hab...

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Ankara TUSAŞ’daki terör saldırısına ilişkin açıklama yaptı. Bakan Kacır, ’’TUSAŞ yerleşkesinde bir silahlı saldırı olduğu yönünde bir haber aldım. Savunma Sanayi Başkanımızı aradım. Kendisi haberi doğruladı ancak henüz detaylarla ilgili bilgi paylaşma imkanı bulunmuyordu. Rabbim tüm mühendislerimizi, araştırmacılarımızı muhafaza etsin’’ dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’dan, İstanbul’da katıldığı toplantı sonrasında TUSAŞ’daki terör saldırısına ilişkin açıklama yaptı. Bakan Kacır, ’’TUSAŞ yerleşkesinde bir silahlı saldırı olduğu yönünde bir haber aldım. Savunma Sanayi Başkanımızı aradım. Kendisi haberi doğruladı ancak henüz detaylarla ilgili bilgi paylaşma imkanı bulunmuyordu. Rabbim tüm mühendislerimizi, araştırmacılarımızı muhafaza etsin’’ dedi.

Asayiş Haberleri

TUSAŞ çalışanının kardeşi: "İlk haberi duyduğumda tatbikat mı acaba diye düşünüp ağabeyimi aradım”
Adana’da kahvehanede silahlı saldırı: 1 ölü
İstanbul merkezli 3 ildeki FETÖ operasyonunda 2 tutuklama
Şehitlerin cenazeleri Kahramankazan Devlet Hastanesi’ne getirildi
Hizbullah, Tel Aviv’e hedef aldı
İçişleri Bakanı Yerlikaya: "Maalesef şehit sayımız 5 olmuştur"
Saldırı öncesi teröristler güvenlik kamerasına yansıdı
Veliler öğrencilerin önünde saç saça baş başa kavga etti
Yozgat’ta seyir halindeki otomobil alev aldı
Samsun’da silahlı kavga: 4 yaralı