Bakan Güler, Bakü’de Azerbaycan Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı’na katılıyor

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Azerbaycan’da düzenlenen Azerbaycan Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı’na (ADEX 2024) katılıyor.Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi ziyaret düzenlediği Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de temaslarını sü...

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Azerbaycan’da düzenlenen Azerbaycan Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı’na (ADEX 2024) katılıyor.
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi ziyaret düzenlediği Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de temaslarını sürdürüyor. Bakan Güler ve beraberindeki Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu ile kardeş Azerbaycan’da düzenlenen Azerbaycan Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı’na (ADEX 2024) katılıyor. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in de teşrif ettiği fuarda Türk savunma sanayi firmaları da ileri teknoloji ürünlerini sergiliyor. Bakan Yaşar Güler ve beraberindeki TSK Komuta Kademesi, Azerbaycan Savunma Bakanı Orgeneral Zakir Hasanov, Somali Savunma Bakanı Muhammed Nur ile birlikte Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’e eşlik ederek fuarda sergilenen ürünleri inceledi.

Siyaset Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres ile bir araya geldi.
Yeniden Refah Partili Kılıç: "23 Kasım 2025 veya 17 Mayıs 2026 tarihleri, yapılacak bir erken seçim için doğru zamanlama"
AK Parti’de İl Başkanlığı koltuğunu Yıldız devraldı
AK Parti ve CHP il başkanları birlikte demir dövdü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Siyasi ikbali için tüm bölgeyi savaşa sürükleyen katliam şebekesini durdurmak için daha neyi bekliyorsunuz?"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis’i kabul etti.
Manisa Valisi Ünlü dualarla uğurlandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Toplumun temel direği olan aile kurumuna yönelik saldırılar giderek yoğunlaşıyor. 2024 Olimpiyat Oyunları’nın açılışında sahnelenen rezalet, insanlık olarak karşı karşıya olduğumuz tehdidin boyutl...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "15 Mart 2024 tarihinde kabul edilen karar tasarısının öngördüğü şekilde, en yakın zamanda Birleşmiş Milletler’de ’İslamofobiyle Mücadele Özel Temsilcisi’ atanmasını bekliyoruz.”
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Daha sürdürülebilir ve temiz bir dünya vizyonuyla eşim Emine Erdoğan Hanımefendi’nin himayesinde başlattığımız Sıfır Atık Hareketi’ni Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda 105 ülkenin ortak sunucul...