Bakan Göktaş: “Mayıs ayı yaşlı aylığı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Mayıs ayına dair toplam 4,8 milyar lira tutarındaki yaşlı aylığı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırdık” dedi.Mayıs ayına ilişkin yaşlı aylığı ve engelli aylıkları ile ilgili...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Mayıs ayına dair toplam 4,8 milyar lira tutarındaki yaşlı aylığı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırdık” dedi.
Mayıs ayına ilişkin yaşlı aylığı ve engelli aylıkları ile ilgili açıklamalarda bulunan Bakan Göktaş, yaklaşık 2,6 milyar lira tutarında yaşlı aylığı ve yaklaşık 2,2 milyar lira engelli aylıklarını hak sahiplerinin hesaplarına yatırdıklarını bildirdi.
Engelli ve yaşlı vatandaşlara yönelik kapsayıcı ve düzenli sosyal yardım programları geliştirdiklerini belirten Bakan Göktaş şunları söyledi:
“Engelli ve yaşlı vatandaşların toplumsal hayata tam ve etkin katılımları ile bağımsız şekilde yaşayabilmeleri için eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal hayata her alanda yanındayız. Bu doğrultuda Mayıs ayı için toplam 4,8 milyar lira tutarındaki yaşlı aylığı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırdık."

Siyaset Haberleri

CHP Genel Başkanı Özel, Şehitler Abidesinde Atatürk Anıtına çelenk bıraktı
Kadına şiddetin araştırılmasına yönelik komisyon kurulacak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk’taki Namazgah Cami’nin açılışında, “İsrail’in devlet terörü durdurulmalı” ifadelerini kullanarak, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun Lübnan’a saldırarak barış istemediğ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyareti öncesi Belgrad sokakları Türk bayraklarıyla donatıldı
İtalya Savunma Bakanlığı, UNIFIL saldırısının ardından İsrail Büyükelçisini bakanlığa çağırdı
Başkan Başdeğirmen itfaiye ekipleriyle bir araya geldi
Arnavutluk Cumhurbaşkanı Begaj’dan Erdoğan’a : “Arnavutluk ve Arnavutların dostu”
Başkan İbrahim Sandıkçı’dan öğrencilere ödül
AK Partili Cıngı ‘Sınırların Ötesinde Birliktelik’ için Almanya’ya gidiyor
Arnavutluk Başbakanı Rama: “Türkiye askeri sanayide büyük başarılara imza atmıştır”