Bakan Bilgin, Denktaş ve Küçük’ün anıt mezarlarını ziyaret etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, temaslarda bulunmak üzere gittiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, temaslarda bulunmak üzere gittiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş ile Kıbrıs Türklerinin lideri Fazıl Küçük'ün anıt mezarlarını ziyaret etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, temaslarda bulunmak üzere gittiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş ile Kıbrıs Türklerinin lideri Fazıl Küçük'ün anıt mezarlarını ziyaret etti. Lefkoşa'da ilk olarak Küçük'ün anıt mezarına giderek çelenk bırakan Bakan Bilgin'e, Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu eşlik etti. Bilgin, daha sonra Denktaş'ın anıt mezarına çelenk bırakarak dua etti. Bakan Bilgin, burada yaptığı konuşmada, Rauf Denktaş'ın Kıbrıs Türk halkının mücadelesine ışık tutan, bütün Türk coğrafyasında iz bırakan bir lider olduğunu ve unutulmayacağını söyledi.

Siyaset Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Görevi barış ve güvenliği sağlamak olan kurumlar, çok açık bir ahlaki çöküş içerisindedir."
- Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Lübnan’a karşı gerçekleştiren son saldırılar ve İsrail tarafından yapılan son açıklamalar, savaşı bölgeye yayma çabalarının açık tezahürüdür."
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Son yıllarda Batılı ülkelerde bilhassa Avrupa’da İslam ve yabancı düşmanlığı, vatandaşlarımızın da huzurunu tehdit eden büyük bir salgına dönüştü."
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Türkiye olarak vatandaşlarımızın yaşadığı ülkelerdeki aşırı sağcı akımları ve nefret söylemlerini yakından takip ediyoruz."
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic ile görüştü
Dışişleri Bakan Yardımcısı Berris Ekinci’den BM’de reform çağrısı: "Geleneksel yöntemlerle farklı sonuç bekleyemeyiz"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler 79’uncu Genel Kurulu kapsamında bazı ABD’li düşünce kuruluşu temsilcileriyle yuvarlak masa toplantısına katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkevi’nde Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Rama’yı kabul etti
İran’da İsrail ile işbirliği yaptıkları gerekçesiyle 12 kişi gözaltına alındı