Bakan Bak’tan 20 Yaş Altı Kadın Voleybol Milli Takımı’na tebrik

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Bulgaristan ve İrlanda’nın ev sahipliğinde düzenlenen Voleybol 20 Yaş Altı Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nın finalinde İtalya’yı yenerek Avrupa Şampiyonu olan Kadın Voleybol Milli Takımı’nı yayımlad...

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Bulgaristan ve İrlanda’nın ev sahipliğinde düzenlenen Voleybol 20 Yaş Altı Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nın finalinde İtalya’yı yenerek Avrupa Şampiyonu olan Kadın Voleybol Milli Takımı’nı yayımladığı mesajla tebrik etti.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Bulgaristan ve İrlanda’nın ev sahipliğinde düzenlenen Voleybol 20 Yaş Altı Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nın finalinde İtalya’yı yenerek Avrupa Şampiyonu olan Kadın Voleybol Milli Takımı için tebrik mesajı yayımladı.
Bakan Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Bulgaristan ve İrlanda’nın ev sahipliğinde düzenlenen Voleybol 20 Yaş Altı Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nın Sofya’da oynanan finalinde İtalya’yı mağlup ederek Avrupa Şampiyonu olan 20 Yaş Altı Kadın Voleybol Milli Takımımızı kutluyorum. Genç sporcuların azmi ve başarısı, Türk voleybolunun geleceği adına büyük umut veriyor. Kazanılan şampiyonlukta emeği geçen tüm oyuncuları, teknik ekibi ve yöneticileri tebrik ediyorum. 20 Yaş Altı Kadın Voleybol Milli Takımına bizlere yaşattıkları gurur için teşekkür ediyor, milli takımımızın başarılarının devamını diliyorum.”

Spor Haberleri

Knidos Kupası, 2. kez denizin ustalarını buluşturuyor
Porsuk Çayı’nın kenarında düzenli spor yapan 69 yaşındaki adam, gençlere taş çıkartıyor
Masa Tenisi Küçükler Türkiye Şampiyonası sona erdi
Görme engelli milli sporculardan Kazakistan’da 9 madalya
Hidayet Türkoğlu, Türkiye Basketbol Federasyonu Olağan Genel Kurulu’nda yeniden başkanlığa seçildi.
Fenerbahçe’de Samsunspor maçı hazırlıkları devam etti
U19 Milli Takımı, eleme turu hazırlıklarına Polonya’da devam ediyor
Dursun Özbek: "Bu zihniyetin karşısında olacağız"
AK Partili Kasapoğlu: “İzmir’in spor kulüpleri Türk sporunun marka değerini büyütüyor”
Spor Zirvesi İzmir’de başladı