Bakan Bak: "Türkiye Yüzyılı’nı sporun da yüzyılı yapmak için çalışmaya devam edeceğiz"

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye’nin 2026 yılı UEFA Avrupa Ligi finali ile 2027 yılı UEFA Avrupa Konferans Ligi finaline ev sahipliği yapacağının açıklanmasıyla ilgili olarak, 'Türkiye Yüzyılı’nı sporun da yüzyılı yapmak için...

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye’nin 2026 yılı UEFA Avrupa Ligi finali ile 2027 yılı UEFA Avrupa Konferans Ligi finaline ev sahipliği yapacağının açıklanmasıyla ilgili olarak, "Türkiye Yüzyılı’nı sporun da yüzyılı yapmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2026 yılı UEFA Avrupa Ligi ile 2027 yılı UEFA Avrupa Konferans Ligi finallerinin Türkiye’de oynanacak olmasıyla ilgili olarak sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.
Bakan Bak konuyla ilgili açıklamasında, "2026 UEFA Avrupa Ligi Finali Tüpraş Stadyumu’nda, 2027 UEFA Avrupa Konferans Ligi Finalinin de aynı şekilde ülkemizde oynanacağı kesinleşti. Türkiye Yüzyılı’nı sporun da yüzyılı yapmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Spor Haberleri

A Milli Futbol Takımı, İzlanda deplasmanında
U14 Milli Takım Ege Bölge Karması için kıyasıya mücadele ettiler
Kayseri’de Futbol Gözlemci Aday Kursu açılacak
Erciyes’e 29 Ekim CumhuriyetTırmanışı yapılacak
Bodrum FK’nın mutlu günü
Galatasaray Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı sona erdi
Elazığ TSO Başkanı Alan’dan Elazığspor’a prim
Bahçelievler Belediyesi Kadın Voleybol Takımı kendi evindeki ilk Sultanlar Ligi maçını 3-0 kazandı
Bursaspor moral yemeğinde bir araya geldi
Nilüfer Belediyespor zirve yürüyüşünü sürdürüyor