Bahçesaray Devlet Hastanesine ilk kez ‘kadın hastalıkları ve doğum uzmanı’ kadrosu açıldı

Van İl Sağlık Müdürlüğü girişimleri sonucu Bahçesaray Devlet Hastanesi’ne ilk kez ‘kadın hastalıkları ve doğum uzmanı’ kadrosu açıldı.Sağlık Bakanlığı ile Van İl Sağlık Müdürlüğünün ortak çalışması sonucunda kentin 4 ilçesinde daha önc...

Van İl Sağlık Müdürlüğü girişimleri sonucu Bahçesaray Devlet Hastanesi’ne ilk kez ‘kadın hastalıkları ve doğum uzmanı’ kadrosu açıldı.
Sağlık Bakanlığı ile Van İl Sağlık Müdürlüğünün ortak çalışması sonucunda kentin 4 ilçesinde daha önce kadro tahsisi nedeniyle ataması yapılamayan 7 farklı uzmanlık dalında hekim atanabilir duruma getirildi. Böylece, Bahçesaray başta olmak üzere kentin 4 ilçesine, 7 alanda yeni uzman hekim ataması yapılabilecek. Yeni çalışma kapsamında; Bahçesaray Devlet Hastanesine kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, anestezi ve reanimasyon uzmanı ile genel cerrahi uzmanı, Başkale Devlet Hastanesine göğüs hastalıkları uzmanı, Çaldıran Devlet Hastanesine ortopedi ve travmatoloji uzmanı, Muradiye Devlet Hastanesine radyoloji uzmanı, ruh sağlığı ve hastalıkları uzmanına ilişin kadro planlaması yapıldı.

Sağlık Haberleri

Rize’de ‘Dünya Yürüyüş Günü’ etkinliği
’Eker I Run Koşusu’nun sağlık sponsoru bu yıl da Medicana oldu
Şeker hastalığından kurtulmak mümkün
Beyin ameliyatlarında nöronavigasyon ile 3 boyutlu görüntüleme
Esnaftan uyarı: Ucuz peynirde süt tozuna dikkat
Çocuğunuzdaki bu eksiklikler Serebral Palsi’nin belirtisi olabilir
Lavanta: Sağlık ve güzelliğin doğal ilacı
Her birey zorlu olaylardan sonra büyüyemiyor
Mamografi ile ilgili söylenenlerden korkmayın: Erken teşhis için çok önemli
Çocuklar 14 yaşına gelene kadar yüzde 70 oranında sporu bırakıyor