Babadağ Off-Road heyecanına ev sahipliği yapacak

Denizli’de Babadağ Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 5. Off-Road gösteri için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.Denizli’nin Babadağ ilçesinde Ekim ayında Babadağ Belediyesi tarafından düzenlenecek 5. Off-Road gösterileri...

Denizli’de Babadağ Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 5. Off-Road gösteri için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Denizli’nin Babadağ ilçesinde Ekim ayında Babadağ Belediyesi tarafından düzenlenecek 5. Off-Road gösterileri için Belediye Başkanı Murat Kumral, PADOFF Başkanı Bilal Işık ve yardımcıları ile görüşmeler gerçekleştirdi. Heyecanla beklenen Off-Road Festivali, doğa ve motor sporları meraklılarını bir araya getirerek, zorlu parkurda nefes kesen yarışlara sahne olacak. 5’nci kez düzenlenecek olan Off-Road Festivalinde yarışlar hem katılımcılara hem de izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.

Heyecanla beklenen Off-Road Festivali için görüşmeler içinde olduğunu belirten Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral, “Bugün, Ekim ayında ilçemizde gerçekleştireceğimiz 5. OFF-ROAD gösterileri için PADOFF Başkanı Bilal Işık, Başkan Yardımcıları Tayyip Biçer ve Ömer Işık ile görüşmeleri gerçekleştirdik. Heyecan ve adrenalinle dolu bu Off-Road gösterilerine bütün hemşerilerimiz davetlidir” ifadelerinde bulundu.

Spor Haberleri

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz’dan hakem tepkisi
Osman Zeki Korkmaz: "Halil Umut Meler son yıllarda Türk futbolunda nelere mal oldu?"
Yenişehir Belediyespor ilk maçında galip geldi
Fatih Tekke: "1 puanı hak etmiştik"
Okan Buruk: "Milli takım arasına en güçlü şekilde giriyoruz"
Ertuğrul Sağlam: “Bu takımın ligin zirvesinde olması büyük bir başarıdır"
Selçuk İnan: "Maç gitti geldi ama son anda beraberliği yakaladık"
TFF 2. Lig: Isparta 32 Spor: 2 - İnegölspor: 1
Bronckhorst: "Savaştık, mücadele ettik ama son dakika golüyle berabere kaldık"
Adana Demirspor’da başkan değişti