“Ayrıştıran değil birleştiren bir belediye başkanı olacağım”

Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi Belediye Başkan adayı Fahrettin Kıtlık, Battalgazi’yi ben değil, biz mantığı ile yöneteceklerini belirterek, “Ayrıştıran değil birleştiren bir belediye başkanı olacağım”

MALATYA GÜNCEL - Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi Belediye Başkan adayı Fahrettin Kıtlık, Battalgazi’yi ben değil, biz mantığı ile yöneteceklerini belirterek, “Ayrıştıran değil birleştiren bir belediye başkanı olacağım” dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi Belediye Başkan adayı Fahrettin Kıtlık Malatya Ziraat Mühendisleri Odası’nı ve Ayakkabıcılar Çarşısı esnaflarını ziyaret etti.

Battalgazi’yi ben değil, biz anlayışı ile yöneteceğiz” diyen Kıtlık, “Kayısı, tarım, ziraat ile ilgili bir karar alınacaksa bu konuda Ziraat Mühendisleri odası ile istişareler halinde olacağız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Malatya Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Fevzi Çiçek ise yerel seçim sürecinde Kıtlık’a başarılar diledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi Belediye Başkan adayı Fahrettin Kıtlık daha sonra Ayakkabıcılar Çarşısı esnaflarını ziyaret etti. Esnafların sıkıntı ve taleplerini dinleyen Kıtlık yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Tüm samimiyetimle şunu belirtmek istiyorum ki, ulaşılmayan değil, ulaşılabilen bir belediye başkanı olarak sorunlara duyarlı ve çözümcül bir anlayışa sahip, sevgi ve saygıyı esas alan bir şekilde çalışacağız. Makamın değiştiremeyeceği, her zaman alnı açık bir başkan olacağıma, ayrıştıran değil, birleştiren olacağıma, ben değil, biz anlayışını hakim kılan bir düşüncede olacağımın sözünü veriyorum”

Kıtlık’a destek veren esnaflar ise “Fahrettin bey göründüğü gibi namuslu, dürüst, aldığı işi başarı ile bitiren, halkın ve hakkın yanında olan bir kardeşimiz. Görev kendisine nasip olursa Battalgazi’de fakirin, yetimin, yoksulun eli olacağından hiç şüphemiz yoktur” ifadelerini kaydettiler.

Bu arada edinilen bilgilere göre, Kıtlık perşebe günü "Battalgazi için Çılgın Projelerini" açıklayacağı öğrenildi.

Yerel Seçim 2014 Haberleri