Ayı ve yavruları köyün içinde görüntülendi

Gümüşhane’nin merkeze bağlı Söğütağıl köyünde evlerin önüne kadar gelen anne ayı ve 2 yavrusu, köpeklere aldırış etmeden yiyecek aradı.Geçtiğimiz günlerde Söğütağıl köyünde gece yarısı gerçekleşen olayda, ayılar ilk olarak Armutlar Mah...

Gümüşhane’nin merkeze bağlı Söğütağıl köyünde evlerin önüne kadar gelen anne ayı ve 2 yavrusu, köpeklere aldırış etmeden yiyecek aradı.
Geçtiğimiz günlerde Söğütağıl köyünde gece yarısı gerçekleşen olayda, ayılar ilk olarak Armutlar Mahallesi’ndeki meyve fidanlarını kırdıktan sonra bu kez soluğu Çorak Mahallesi’nde aldı.
Ev halkı yattıktan sonra köpeklerin gürültü yapması üzerine uyanan İsmet Şişman, camdan baktığında ayıları fark ederek gürültü çıkarıp daha sonra kapıya çıktı.
Anne ayı ve 2 yavrusunun kapının önünde oynadığını ve yiyecek aradığını fark eden Şişman, köy içinde evlerin önüne kadar ayıların indiğini, köpeklere rağmen bu kadar rahat hareket etmesinin kendisini şaşırttığını söyledi.
Olayın olduğu gece evin kapısına bağlı köpeği de ayıların yaraladığı, ayağı kırılan “Paşa” isimli köpeğin veteriner hekime götürüldüğü öğrenildi.

Yaşam Haberleri

Milton Kasırgası Florida kıyılarına ulaştı: Olağanüstü hal ilan edildi
Kuşadası’nda merkeze yaban domuzları indi, o anlar kameraya yansıdı
Gaziantep’te deprem konutları teslim ediliyor
TZOB Genel Başkanı Bayraktar Niğde’de patates ve soğan hasadına katıldı
"Edirne kırmızısı" doğduğu topraklarda yeniden hayat buldu
Bodrum’da sarı yaz bereketi
Hendek’in o mahallesi asfalt ile buluştu
Iğdır’da hayvanları koruma günü etkinliği
Son 1 yılda adından sıkça söz ettiren Ergan Dağı Kayak Merkezi şimdi de yeni otel projesi ile gündeme oturdu
Alkan, Süt Üreticileri Birliklerini Ziyaret Ederek Sertifikalarını Verdi