Aydın’da trafik kazası: 1 ölü

Aydın’da meydana gelen trafik kazasında tır ile kafa kafaya çarpışan otomobil sürücüsü hayatını kaybederken, bir kişi ise yaralandı.Kaza Aydın’ın Kuyucak ilçesinde meydana geldi. Dün akşam saatlerinde Nazilli’den Buharkent yönüne seyir...

Aydın’da meydana gelen trafik kazasında tır ile kafa kafaya çarpışan otomobil sürücüsü hayatını kaybederken, bir kişi ise yaralandı.
Kaza Aydın’ın Kuyucak ilçesinde meydana geldi. Dün akşam saatlerinde Nazilli’den Buharkent yönüne seyir halinde bulunan Hüseyin Özdamar idaresindeki 09 PA 524 plakalı otomobil Kuyucak ilçesinde yol çalışması nedeniyle tek şeride düşürülen Aydın-Denizli karayolunda seyir halinde iken karşı yönden gelen S.Y. idaresindeki 31 D 3843 plakalı tır ile kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen feci kazada otomobil hurdaya dönerken şoför mahallinde sıkışan sürücü Özdamar için 112 sağlık, itfaiye ve polis ekipleri çağrıldı. Yapılan müdahalede sürücü Özdamar sıkıştığı yerden çıkarıldı. Ancak Özdamar’ın hayatını kaybettiği belirlenirken eşi N. Ö. İse ağır yaralı olarak Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Asayiş Haberleri

Hasarlı binanın yıkımı esnasında üzerine duvar devrilen başka bir bina zarar gördü
Anne ve oğlunun yaralandığı kaza kamerada
Akıl almaz olay: Ligin başlamasına bir gün kala A takım oyuncularının lisansları çalındı
Van’da 5 günlük yasaklama kararı
Drift yapan sürücü yakalandı
Virajı alamayan çimento yüklü beton mikseri yan yattı: 1 yaralı
Kayseri polisinden Narko-Okul Uygulaması: 127 kişi sorgulandı
Antalyalı avukat aynı zamanda ofis olarak kullandığı ikametinde ölü bulundu
Son 1 haftadır devam eden “Çember-23” operasyonları ile hakkında yakalama kararı bulunan 4 bin 139 şahıs yakalandı
İçişleri Bakanı Yerlikaya: "81 ilde son 1 haftadır ’mahkemelerimizce hapis cezasına yönelik yakalama kararı verilen şahıslara” düzenlenen ’Çember-23’ operasyonlarında 4 bin 139 şahıs yakalandı"