Aydın’da bir otomobilde yapılan aramada el bombası ele geçirildi

Aydın’ın Nazilli ilçesinde jandarma tarafından takibe alınan bir şahsın otomobilinde yapılan aramalarda vites kutusu altına gizlenmiş 1 adet savunma tipi el bombası ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre, Nazilli İlçe Jandarma Komuta...

Aydın’ın Nazilli ilçesinde jandarma tarafından takibe alınan bir şahsın otomobilinde yapılan aramalarda vites kutusu altına gizlenmiş 1 adet savunma tipi el bombası ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Nazilli İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Dedektifleri JASAT tarafından FETÖ/PDY terör örgütü üyeliği, tefecilik 6136 sayılı kanuna muhalefet suçuyla mücadele kapsamında; N.N. isimli şüpheli şahsın işyeri ve aracı ile R.K. ve R.K. isimli şüpheliler beraber kaldıkları ikamete operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında N.N. isimli şüphelinin aracında vites kutusu altına gizlenmiş şekilde 1 adet yabancı menşei savunma tipi el bombası, 1 adet F seri numaralı 1 dolar, diğer şüpheliler ile birlikte kaldığı evde ise çeşitli dijital materyaller ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 şüpheli jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyede hakim karşısına çıkartılan şüphelilerden R.K. ve R.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, N.N. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş Haberleri

Bingöl’de köylülerden SÜTAŞ’a tepki
Isparta’da öğrencilerin kimlik bilgilerini bahis sitelerinde kullanan 5 şüpheli yakalandı
Burdur’da durakta bekleyen kadını av tüfeğiyle vuran zanlı tutuklandı
Manisa’da sağlıksız şartlarda salça üreten firmanın faaliyetleri durduruldu
Hüyük’te ağaçtan düşen kişi yaralandı
Serhat Akın’a silahlı saldırıda yeni gelişme: 2 kişi yakalandı 2 kişi aranıyor
Motosikletli gencin otomobille çarpışma anı kamerada
Samsun’da kopya düzeneğiyle ehliyet sınavına giren 3 kişi suçüstü yakalandı
Artvin’de seyir halindeki araç alev alev yandı
Batman’da iki araç kafa kafaya çarpıştı: 3 yaralı