Aydın’da 44 bin makaron ele geçirildi

Aydın’ın Karacasu ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda 24 bini boş, 20 bini doldurulmuş olmak üzere toplamda 44 bin makaron ile 10 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi.Aydın İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılı...

Aydın’ın Karacasu ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda 24 bini boş, 20 bini doldurulmuş olmak üzere toplamda 44 bin makaron ile 10 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü kaçak sigara ve uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Edinilen bilgiye göre, Karacasu ilçesinde kaçak sigara sattığı tespit edilen İ.İ. ve Y.İ. isimli şüphelilerin işyerine ve ikametlerine Karacasu İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin de katılımıyla operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında yapılan aramalarda; 20 bin adet içi doldurulmuş makaron, 24 bin adet boş makaron, 10 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi. Y.İ. isimli şüpheli şahsın ikametinde yapılan aramada ayrıca 350 gram kubar esrar da ele geçirilirken, şüpheliler gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Asayiş Haberleri

Hizbullah İsrail’i İHA ve roketlerle vurdu
Tartıştığı eşinin bıçaklı saldırısına uğrayan kadın yaralandı
Parkta karşılaştığı husumetlisini pompalı tüfekle vurdu
Evlerinde uyuşturucu ele geçirilen 2 kişi gözaltına alındı
Dayı yeğen tartışması kanlı bitti, 1 kişi ağır yaralandı
Ankara’da hareketli anlar: Keçiören ve Sincan’da yaşanan kavgalar kamerada
Tünelde can pazarı: Aynı aileden 4 kişi araç içinde sıkıştı
Muş’ta seyir halindeki kamyonet alev aldı
Batman’da aracıyla polise çarparak kaçan sürücü yakalandı
Konya’da kazada hayatını kaybeden genç kızın kimliği belli oldu