Aydın Devlet Hastanesi fiziksel aktiviteye dikkat çekti

Aydın Devlet Hastanesi Dünya Yürüyüş Günü etkinlikleri kapsamında fiziksel aktivite alışkanlığının kazandırılması ve sağlıklı yaşam bilincinin artırılması amacıyla stant etkinliği düzenledi.Poliklinik girişinde Başhekim Prof. Dr....

Aydın Devlet Hastanesi Dünya Yürüyüş Günü etkinlikleri kapsamında fiziksel aktivite alışkanlığının kazandırılması ve sağlıklı yaşam bilincinin artırılması amacıyla stant etkinliği düzenledi.

Poliklinik girişinde Başhekim Prof. Dr. Gülnur Taşçı Bozbaş ve hastane yöneticilerinin de katılımıyla açılan stantta fizyoterapistler eşliğinde örnek yürüyüş programından oluşan bilgilendirme broşürleri dağıtıldı. Hastane personeli, hastalar ve hasta yakınlarının yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe, katılımcılara fiziksel aktivitenin sağlık üzerindeki olumlu etkileri hakkında bilgi verdi. Aydın Devlet Hastanesi’nden yapılan açıklamada, düzenlenen bu tür etkinliklerin toplumda fiziksel aktivitenin önemini vurgulamak ve sağlıklı yaşam alışkanlıklarını teşvik etmek adına büyük bir fırsat olduğu belirtildi.

Türkiye Haberleri

Dünyanın ‘en modern’ mobilya fuarı KUMSmall’da kapılarını açtı
Mersin Valisi Pehlivan: "Afetlere hazırlıklı olmak, bir memleket meselesidir"
Maltepe’de işgallere geçit verilmiyor
Başkan Dinç, Bakan Murat Kurum ile görüştü
Vali Çelik: "Niğde, muhtemel afetlerde diğer illerden daha güvenli
Meram’ın atölyeleri fabrika gibi çalışıyor
Arnavutköy’de Geleneksel Oyun ve Oyuncaklar festivali renkli görüntüler oluşturdu
Sivaslılar, İstanbul Kağıthane’de buluşuyor
Vali Elban’dan İzmir için korkutan yapı stoku açıklaması
Esenyurt Belediye Meclisi’nin Ekim ayı toplantısı gerçekleşti