Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden anlamlı yarışma

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle resim, şiir ve kompozisyon yarışması düzenliyor. “Cumhuriyet Bayramı” konulu yarışmada anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri eserleriyle yarışacak.Büyükşe...

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle resim, şiir ve kompozisyon yarışması düzenliyor. “Cumhuriyet Bayramı” konulu yarışmada anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri eserleriyle yarışacak.

Büyükşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Cumhuriyet’in 101’inci yılında çeşitli etkinlikler düzenleyecek olan Büyükşehir Belediyesi, anaokulundan lise çağına kadar tüm öğrencilere yönelik resim, şiir ve kompozisyon yarışması düzenliyor. Kazanan eserlerin birçok çeşitli hediye ile ödüllendirileceği yarışma için eserler 22 Ekim tarihine kadar teslim edilebilecek. Yarışmanın sonuçları ise 25 Ekim tarihinde açıklanacak.

"Tüm Aydınlıları Cumhuriyet coşkusunu yaşamaya davet ediyorum"
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, tüm vatandaşları Cumhuriyet’in ilanının 101’inci yılı nedeniyle düzenlenecek etkinliklere ve kutlamalara davet etti. Başkan Çerçioğlu, “Cumhuriyetimizin ilanının 101’inci yılını coşkuyla kutlamaya hazırlanıyoruz. Tüm çocuklarımızı ve gençlerimizi yarışmamıza katılmaya, tüm vatandaşlarımızı ise etkinliklerimizde ve kutlamalarımızda bizlerle birlikte coşkuya ortak olmaya davet ediyorum” dedi.

Yarışmaya katılım şartnamesine aydin.bel.tr adresinden veya Aydın Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezleri’nden ulaşmanın mümkün olacağı belirtildi.

Türkiye Haberleri

Ahmet Nejat Birdevrim’in seramik sanatında geçen 46 yılı ‘Yolculuk’ sergisi ile taçlandı
Doğayla iç içe eşsiz manzaranın keyfini çıkardılar
Güngören’de dünyanın en büyük Hackathon’u NASA Space Apps Challenge başladı
Dalaman müftüsü Çallı, gençlerle buluştu
Bodrum’da 186 öğrenci patili dostlarıyla vakit geçirdi
Hizmet araçlarına düzenli bakım
Seydilemer’de ÇKS başvuruları için mobil hizmet uygulaması başladı
Nebi Dede çorbası geleneği Yıldırım’da yaşatılıyor
Tayland’da selde mahsur kalan 100 fil kurtarıldı
Bakan Işıkhan: “Enflasyonu tek haneli rakamlara çekene kadar çalışmaya devam edeceğiz”