Avea'dan, 1 liraya 2 bin dakika konuşturan ''Kantin'' kampanyası

Avea, Türkiye'de ilk kez uygulamaya koyduğu ''Kantin'' kampanyası ile 12-25 yaş arasındaki gençlere, ''Kantin'deki tüm gençlerle 1 liraya 2 bin dakika konuşma fırsatı sunuyor.

İSTANBUL-Avea'dan yapılan açıklamaya göre, ''Facebook.com/Avea'' sayfasındaki ''Kantin''de bir araya gelen gençler, sadece 1 liraya Kantin'deki tüm gençlerle 2 bin dakika konuşuyor.
     Ayrıca her yöne 300 dakika konuşma, her yöne 3 bin SMS ile 1 GB internet paketlerinin her biri Kantin'de sadece 9 liraya sunuluyor. Avea'nın gençlere özel kampanyasından yararlanabilmek için ise, ''Facebook.com/Avea'' sayfasından ''Kantin''e katılmak yetiyor.
     Kantin'e gelen ilk 500 bin genci de bir sürpriz bekliyor. Avea'nın ''https://apps.facebook.com/avea-kantin'' sayfasından uygulamaya giren gençler, ''SIFRE'' yazıp 4362'ye göndererek aldığı hattına özel şifreyi ve cep telefonu numaralarını girerek Kantin'e kayıt olduklarında, Kantin'deki diğer gençlerle konuşabilecekleri 2 bin dakika kazanıyorlar.
     Gençler hangi Facebook arkadaşlarının Kantin'de olduğunu Kantin uygulamasından görebiliyor ve o arkadaşlarıyla anında bedava konuşmaya başlıyor.
     12-25 yaş arasında gençlere yönelik kampanyaya katılanlar, Avealı olmanın ayrıcalıklarını hediyelerle de yaşama şansı buluyor. Avea Kantin'e 10 arkadaşını getiren ilk 50 kişi, Samsung Galaxy Mini'yi hediye olarak kazanıyor.
 

Hibe - Proje - Burs Haberleri