Atatürk’ün Kilis’e gelişinin 106’ncı yıldönümü kutlandı

Mustafa Kemal Atatürk’ün Suriye üzerinden Kilis’e gelişinin 106’ncı yıldönümü ve Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Kilis Cumhuriyet Meydanı’nda kutlama töreni düzenlendi.Mustafa Kemal Atatürk’ün 28 Ekim 1918’de 7. Ordu Komutanı sıfatıyla Su...

Mustafa Kemal Atatürk’ün Suriye üzerinden Kilis’e gelişinin 106’ncı yıldönümü ve Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Kilis Cumhuriyet Meydanı’nda kutlama töreni düzenlendi.
Mustafa Kemal Atatürk’ün 28 Ekim 1918’de 7. Ordu Komutanı sıfatıyla Suriye üzerinden Kilis’e gelişinin 106’ncı yıldönümü ve Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Kilis Cumhuriyet Meydanı’nda kutlama töreni düzenlendi. Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan törende, Kilis 7 Aralık Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Meral Kuzgun tarafından Mustafa Kemal Atatürk’ün Kilis’e gelişi anlatıldı.
Törene Kilis Valisi Tahir Şahin, Garnizon ve 1’inci Hudut Alay Komutan Vekili Piyade Albay Mehmet Doğu, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Öztürk, İl Emniyet Müdürü Aykut Korkmaz, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Halil Coşkun, daire müdürleri, askeri ve mülki erkan ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Atatürk’ün Kilis’e gelişinin 106’ncı yıldönümü kutlandıAtatürk’ün Kilis’e gelişinin 106’ncı yıldönümü kutlandı

Yerel Haberleri

Fethiye’de Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali’nde 6 bin 965 uçuş gerçekleştirildi
Cumhuriyet’in 101. yılında Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu
Osmancık’ta 101 yıllık Cumhuriyet coşkusu
Alaca’da 29 Ekim kutlamaları başladı
Gölbaşı’nda Cumhuriyet Bayramı kutlandı
Kenan Uzman, Tüm Emlak Danışmanları Birliği’nin Kütahya İl Başkanı oldu
Sungurlu’da Cumhuriyet bayramı kutlamaları başladı
Vali Musa Işın’dan Cumhuriyet Bayramı mesajı
Meriç Nehri’nde dev yayın balığı yakalandı
Alaplı’da 29 Ekim coşkusu