Atatürk Kent Ormanı ilgisiz kaldı

Erzincan’ın sevilen piknik ve kamp alanlarından biri olan Atatürk Kent Ormanı bakımsızlıktan harap hale geldi.Erzincan il merkezine 15 kilometre uzaklıkta 300 hektarlık bir alanda yer alan, özel piknik masaları ve aile piknik alanı bul...

Erzincan’ın sevilen piknik ve kamp alanlarından biri olan Atatürk Kent Ormanı bakımsızlıktan harap hale geldi.
Erzincan il merkezine 15 kilometre uzaklıkta 300 hektarlık bir alanda yer alan, özel piknik masaları ve aile piknik alanı bulunan Atatürk Kent Ormanı çürümeye bırakıldı. Erzincan’da bayram tatili nedeniyle mesire alanları dolup taşarken Atatürk Kent Ormanı boş kaldı.
Ayı, geyik, kartal, ceylan ve yaban koyunu maketinin bulunduğu ormanda çeşmelerden su akmazken alanda bulunan süs havuzunun kuruduğu ve ağaç köprünün korkuluklarının kırıldığı görüldü.
Bakımsızlıktan dolayı vatandaşların tercih etmediği mesire alanında piknik masaları ters çevrildi. Öte yandan tuvaletlerin de kullanıma uygun olmadığı kaydedildi. Vatandaşların doğa ile içe içe vakit geçirmesi beklenen ormanda, hayvanlar için yapılan barınakların boş olduğu görüldü.

Yaşam Haberleri

Siirt’te Tarihi ve Doğal Güzellikleri için temizlik seferberliği
Vatandaş asfalt istedi Başkan Sak yaptı
Denizli OSB’de ’Sürdürülebilir Çevre Yönetimi’ semineri düzenlendi
Vali Şahin: "Dünya genelinde, ülkemizde ve Antalya’da iklim değişikliğine bağlı olarak ciddi bir kuraklık problemi yaşıyoruz"
Ayvalık’ta denizin akciğerleri deniz çayırları için tonozlu koruma
Üniversite yerleşkesinde çınar fidanları toprakla buluştu
Büyükşehir’den ‘Estetik Bursa’ mesaisi
Ferizli’nin iki mahallesine kesintisiz içme suyu
300 kiloluk devasa domuz avladılar
Datça’nın içme suyu sorunu tamamen ortadan kalkıyor