ASKON Aydın Şubesi’nde Gün, güven tazeledi

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Aydın Şubesi, olağan genel kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Murat Gün’ün başkanlığında tek liste ile gidilen seçimlerde Murat Gün güven tazeledi.Kongrenin açılışında üyelere ve davetlilere hita...

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Aydın Şubesi, olağan genel kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Murat Gün’ün başkanlığında tek liste ile gidilen seçimlerde Murat Gün güven tazeledi.
Kongrenin açılışında üyelere ve davetlilere hitap eden Murat Gün, derneğin son dönemdeki faaliyetlerini değerlendirip gelecek dönem için hedeflerini açıkladı.
Genel kurula iş ve siyaset dünyasından çok sayıda davetli katılırken kongre kapsamında gündem dışı yapılan görüşmelerde, derneğin bölge ekonomisine katkıları da ele alındı. Genel Kurul’da güven tazeleyen Gün, “ASKON olarak, Aydın’da iş dünyasının büyümesine katkı sağlamak ve üyelerimizin küresel pazarlarda daha etkin rol almalarını sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Genel kurulumuzda aldığımız kararlarla bu hedefe bir adım daha yaklaştık” dedi.

Ekonomi Haberleri

Ünverdi eylül ayı ihracat rakamlarını değerlendirdi
Gaziantep ihracatı eylülde de düştü
Bakan Şimşek: “Dış ticaret açığı geçen yılın mayıs ayına göre 43 milyar dolar azalarak, 79 milyar dolar gerçekleşti”
Konya’nın ihracatı ilk üç çeyrekte yüzde 6,1 arttı
1 kilo balın arıcıya maliyeti 128 TL: 250 liradan ucuz olan ürünler bal diye satın alınmamalı
Kütahya’da KKYDP 15.Etap ekonomik yatırımlar hak ediş kontrolleri başladı
Konya, 9 aylık ihracatta rekor kırdı
Yalova’dan 9 ayda 382 milyon 709 bin dolar ihracat
Şifa kaynağı alıç meyvesinin hasadı başladı
Bilecik’te simit ve poğaçaya zam geldi