Artık başka ilçeye gitmek zorunda kalmayacaklar

Manisa’nın Selendi ilçesinde uzun zamandır Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olmadığı için başka ilçelere gitmek zorunda kalan hastalar artık Selendi Devlet Hastanesine atanan Uzman Doktor Ceylan Öner’in göreve başlamasıyla kendi ilçelerin...

Manisa’nın Selendi ilçesinde uzun zamandır Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olmadığı için başka ilçelere gitmek zorunda kalan hastalar artık Selendi Devlet Hastanesine atanan Uzman Doktor Ceylan Öner’in göreve başlamasıyla kendi ilçelerinde tedavi olabilecek.
Selendi Devlet Hastanesine atanan uzman doktor sayesinde uzun zamandır başka ilçelere giden hastalar kendi ilçelerinde tedavi olma imkanı bulmuş oldu. Kadın Hastalıkları Uzman Doktoru Ceylan Öner 1995 yılında Manisa Köprübaşı ilçesi Borlu mahallesinde dünyaya geldi. İlk ve Orta Okulu Borlu’da tamamladı. Gediz Anadolu Öğretmen lisesini tamamladıktan sonra Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp fakültesinden mezun olan Öner, Gördes İlçe Devlet Hastanesinde kısa süre çalışmasının ardından İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Uzmanlık eğitimini tamamladı. Geçtiğimiz günlerde Selendi Devlet Hastanesine atanan Uzman Doktor Ceylan Öner, "Komşu İlçemiz Selendi’de görev yapmaktan dolayı mutluyum. İmkanlarımız dahilinde Selendi halkımıza faydalı olmaya çalışacağız. İnşallah idaremizle ve tüm personelimizle tüm vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz." dedi.

Sağlık Haberleri

’Eker I Run Koşusu’nun sağlık sponsoru bu yıl da Medicana oldu
Şeker hastalığından kurtulmak mümkün
Beyin ameliyatlarında nöronavigasyon ile 3 boyutlu görüntüleme
Esnaftan uyarı: Ucuz peynirde süt tozuna dikkat
Çocuğunuzdaki bu eksiklikler Serebral Palsi’nin belirtisi olabilir
Lavanta: Sağlık ve güzelliğin doğal ilacı
Her birey zorlu olaylardan sonra büyüyemiyor
Mamografi ile ilgili söylenenlerden korkmayın: Erken teşhis için çok önemli
Çocuklar 14 yaşına gelene kadar yüzde 70 oranında sporu bırakıyor
Sahada çalışan personele ’Anne Sütü Eğitimi’ verildi