Arkadaşının bilerek çıkardığını iddia ettiği yangında, ağır ayaralanan adam hayatını kaybetti

Ankara’da, evinde çıkan yangın nedeniyle ağır yaralanan bir kişi, yangını arkadaşının çıkardığını iddia ettikten sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.Olay, 26 Eylül günü Keçiören’deki bir apartman dairesinde meydana geldi....

Ankara’da, evinde çıkan yangın nedeniyle ağır yaralanan bir kişi, yangını arkadaşının çıkardığını iddia ettikten sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Olay, 26 Eylül günü Keçiören’deki bir apartman dairesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, H.İ.E. (37), olayı duymasının ardından yangının çıktığı eve gelerek mahsur kalan ağır yaralı arkadaşı Ö.Y.’yi (35) dışarıya çıkardı. Yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, vücudunun yüzde 70’i yanan Ö.Y., kaldırıldığı hastanenin yoğun bakım servisinde müşahedeye alındı. Olaydan 4 gün sonra hastanede ifadesi alınan Ö.Y., yangını arkadaşı H.İ.E.’nin bilerek çıkardığını iddia etti. 6 günlük yaşam savaşını kaybeden Ö.Y., nakledildiği başka bir hastanede 2 Ekim günü hayatını kaybetti. Ö.Y.’nin cenazesi dün Akyurt’un Çınar Köyü’ne defnedilirken, polis ekiplerince olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Asayiş Haberleri

Ataşehir’de 2 apartmanın çatısı alev alev yandı
Gazze’de can kaybı 41 bin 802’ye yükseldi
Kaçakçıların bu kurnazlığını polisler yutmadı: Lastik içinde kaçak sigara ve parfüm ele geçirildi
Bakırköy’de köpek istismarcısı sanık adli kontrol şartıyla tahliye edildi
Van’da Rojin dört bir koldan aranıyor
Diyarbakır’da Eylül ayında 168 kişi tutuklandı
Okul servisinin altında ezilen öğrenci hayatını kaybetti
Adliye önünde üzerinde ‘Avukata danış, mağdur olma’ yazılı meçhul otobüs, arzuhalcileri kızdırdı
İstanbul Ataşehir’de bir binanın çatısında yangın çıktı. Alevler başka bir binaya da sıçrarken, olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
Kapısı açık seyreden okul servisine para cezası