Ardahan’da Sibirya soğukları

Sibirya soğuklarının etkisi altına giren Ardahan’da, araç sahipleri araçlarının donmaması için gece nöbeti tutmaya başladı.Dondurucu soğukların hüküm sürdüğü Ardahan’da, günlük yaşam olumsuz etkileniyor. Kentte akşam saatlerinde etkili...

Sibirya soğuklarının etkisi altına giren Ardahan’da, araç sahipleri araçlarının donmaması için gece nöbeti tutmaya başladı.
Dondurucu soğukların hüküm sürdüğü Ardahan’da, günlük yaşam olumsuz etkileniyor. Kentte akşam saatlerinde etkili olan soğuk hava gündüz saatlerinde de etkisini sürdürünce hayat durma noktasına geldi. Soğuk havadan etkilenen vatandaşlar, sadece soğukla mücadele ediyor. Bölgede birçok araç sahibinin, gece saatlerinde kısa süreliğine araçlarının donmaması için yaklaşık yarım saat boyunca çalıştırıyor. Bazı vatandaşlar ise araçlarına battaniye örterek koruyor.
Oktay Fırıncı, dondurucu soğuklar nedeniyle aracını donmasın diye gece saatlerinde çalıştırıyor. Fırıncı, ’’Gece uyumadan önce soğuktan aracımız donmasın diye çalıştırıyorum. Gece aracı çalıştırmazsak sabah aracımız maalesef donuyor. Bizimde yaşantımız bu şekilde’’ dedi.

Yaşam Haberleri

Muş’un yüksek kesimlerine mevsimin ilk karı yağdı
Kesintisiz içme suyu için hem yeni kaynak hem de güçlü altyapı
Alanya’daki orman yangını kontrol altına alındı
Koru mahallesi kapalı otopark ve kent meydanına kavuştu
Terme’de mevsimlik çiçekler toprakla buluşmaya hazırlanıyor
Dev kaya parçası yola düştü
Uşak’ta kaldırımlar daha konforlu hale geliyor
Uşak Valiliğinden zirai meteorolojik uyarı
Alanya’da orman yangını
Başiskele’de çevre kirliliğine izin verilmiyor