Ardahan’da otomobilde 5 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Ardahan’da jandarma ekipleri tarafından bir otomobilde yapılan aramada 5 adet ruhsatsız tabanca ile bir miktar fişek ele geçirildi. Yakalanan sürücü hakkında 'ateşli silahlar kanununa muhalefet' suçundan adli işlem başlatıldı.Ardahan İ...

Ardahan’da jandarma ekipleri tarafından bir otomobilde yapılan aramada 5 adet ruhsatsız tabanca ile bir miktar fişek ele geçirildi. Yakalanan sürücü hakkında "ateşli silahlar kanununa muhalefet" suçundan adli işlem başlatıldı.
Ardahan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, Göle ilçesine bağlı Çakırüzüm köyü yakınlarında durdurulan bir araçta arama çalışması yapıldı. Yapılan çalışmada otomobil içerisinde 5 adet ruhsatsız tabanca ile bir miktar fişek ele geçirildi.
Silahlar ve fişeklere el konulurken, sürücü hakkında "ateşli silahlar kanununa muhalefet" suçundan adli işlem başlatıldı.

Asayiş Haberleri

İsrail bir kez daha Cibaliye Mülteci Kampı’na saldırdı: En az 150 ölü ve yaralı
DEM Parti genel merkezine saldırı: 1 gözaltı
İsrail Lübnan’a yönelik saldırılarını sürdürüyor: En az 12 kişi daha hayatını kaybetti, 118 kişi yaralandı
Yaşlı adam, mantar toplamak için gittiği ormanda ölü bulundu
İsrail ordusundan yeni iddia: UNRWA çalışanı olan Hamas komutanı öldürüldü
Irak’ın kuzeyine hava harekatı: 34 hedef imha edildi
Kayseri’de 3 araca çarpan lüks otomobil alev aldı: 4 yaralı
Irak’ın kuzeyindeki Hakurk, Gara, Kandil ve Sincar’da bulunan terörist hedeflerine hava harekatı düzenlendi, operasyon sonucu içerisinde sorumlu düzeyde teröristlerin de bulunduğu değerlendirilen mağara, sığınak, barınak...
Çanakkale’de saman yüklü tır yandı
Ankara’da şüpheli paket uygulaması