Ani yağışlar için Manisa’da tedbirler alınıyor

MASKİ Genel Müdürlüğü ani yağışlarda yaşanabilecek muhtemel su taşkınlarına karşı önlem almak amacıyla Şehzadeler ilçesine bağlı Şehitler mahallesinde bulunan yağmursuyu ızgaralarında temizlik çalışması gerçekleştirdi.Manisa Su ve Kana...

MASKİ Genel Müdürlüğü ani yağışlarda yaşanabilecek muhtemel su taşkınlarına karşı önlem almak amacıyla Şehzadeler ilçesine bağlı Şehitler mahallesinde bulunan yağmursuyu ızgaralarında temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde ani ve yoğun yağışlardan kaynaklı yaşanabilecek su taşkınlarına karşı yağmursuyu ızgara temizliklerini sürdürüyor. Bu kapsamda Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Şehzadeler ilçesine bağlı Şehitler mahallesinde temizlik çalışması gerçekleştirildi. Ekipler yağmursuyu ızgaralarının iç kısımlarındaki katı atıklar ve çöpleri temizleyerek taşkınlara karşı önlem aldı. Mahalle sakinleri çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

Yaşam Haberleri

Marmaris’te trafikte eşek tehlikesi
Güçlü altyapı projeleri ile su kayıplarına geçit yok
Bingöl’de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Başkan Aras Sürdürülebilirlik Kongresi’ne katıldı
Elazığ’da nadir görülen mercek bulutu görüntülendi
Aydın, Ekim ayında yazdan kalma günlerini yaşıyor
Tokat’ta trafik sorununa yeni çözümler
Türkiye’nin en büyük şantiyesinde binlerce işçi çalışıyor
Akdağmadeni ormanları sonbahar renklerine büründü
Munzur Nehri’ne akan kanalizasyona karşı imza kampanyası başlatıldı