Anadolu Üniversitesi, THE World University Rankings 2025’te 13’üncü sırada

Eskişehir’de bulunan Anadolu Üniversitesi, 42 ülkeden binlerce üniversite arasından Avrupa’nın en iyi 487’inci Üniversitesi olarak seçildi.Anadolu Üniversitesi, QS ve THE gibi dünya çapındaki kuruluşların yaptığı değerlendirmelerde en...

Eskişehir’de bulunan Anadolu Üniversitesi, 42 ülkeden binlerce üniversite arasından Avrupa’nın en iyi 487’inci Üniversitesi olarak seçildi.
Anadolu Üniversitesi, QS ve THE gibi dünya çapındaki kuruluşların yaptığı değerlendirmelerde en iyiler arasındaki yükselişini sürdürüyor. Bu çerçevede Anadolu Üniversitesi, İngiltere merkezli yükseköğretim derecelendirme kuruluşu Quacquarelli Symond (QS) World University Rankings 2025 sıralamasında 42 ülkeden binlerce üniversite arasından Avrupa’nın en iyi 487’inci Üniversitesi olma başarısını gösterdi. Anadolu Üniversitesi ayrıca, dünyanın saygın derecelendirme kuruluşlarından biri olan Times Higher Education (THE) tarafından açıklanan THE World University Rankings 2025 sonuçlarına göre listeye giren Türkiye’deki 111 üniversite arasında 13’üncü oldu. Türkiye’deki devlet üniversiteleri arasında ise 6’ncı sırada yer aldı.

Eğitim Haberleri

Okul çıkışlarında denetimler devam ediyor
Edirne’de öğrencilere trafik güvenliği eğitimi verildi
Polis ekiplerinden öğrencilere siber eğitimi
Türkeli MYO, 2. Oyun Şenliği düzenleniyor
KAEÜ, OSTİM Teknik Üniversitesi ile işbirliği protokolü hazırladı
6.4 milyon öğrenci ülkesi dışında eğitim alıyor
Çocuk Üniversitesi yeni döneme 20 farklı atölyede başladı
Düzce Üniversitesi beden dilini öğretti
Bursa’da üniversiteli gençlere sıcak karşılama
Öğrenciler doyasıya halay çekti