Amerikalı'lardan Malatya Kızılay Şubesine yardım

Kızılay Malatya Şubesi ramazan bereketiyle daha da şevklenerek durumu kötü, işi, aşı olmayan ve muhtaç durumda bulunan insanlarımızın yüzlerini güldürecek yardımları ihtiyaç sahiplerine iletmeye devam ediyor.

MALATYA - Ramazan ayında da son hızla yardım faaliyetlerine devam eden Kızılay Malatya Şubesi ramazan bereketiyle  daha da şevklenerek durumu kötü, işi, aşı olmayan ve muhtaç durumda bulunan insanlarımızın yüzlerini güldürecek yardımları ihtiyaç sahiplerine iletmeye devam ediyor.

Çeşitli zincir mağazalarda kurulan reyonlarda bağışçıların satın aldığı ve Kızılay'a bağışladığı Ramazan Paketlerini ihtiyaç sahibi ailelere tek tek ulaştırmaya çalışan Kızılay desteklerinizi bekliyor. 

Bu bağlamda sadece Malatya'lıların değil ulusal arenada sıklıkla ırk din dil ayrımı gözetmeksizin insanların yardımına koşan Kızılay'a bir destek de Nato üssünde çalışan Amerikan vatandaşı Curtis ANTRPARKER'den geldi. 

Amerikan vatandaşı bir Curtis ANTRPARKER market alışverişi sırasında gördüğü Kızılay amblemi sebebi ile Kızılay bağış standını ziyaret ederek yapılanın ne olduğunu sorması üzerine Kızılay yönetim Kurulu üyesi Gazal KARALI'nın ve Derya ARSLAN'ın "...ramazan ayı vesilesi ile  hayırseverlerin Kızılay'a bağışladığı Ramazan Gıda Paketlerinin bu sıcaklarda boğazından bir lokma girmeyen ihtiyaç sahiplerine evlerinde teslim edileceği ve destek olunacağı..." anlatılmıştır. 

Bu durumdan etkilenen ve görev yaptığı ülkelerde de Kızılay'ın faaliyetlerini gören Amerikan vatandaşı Curtis ANTRPARKER; "Bu iyilik kervanında benimde katkım olsun" dileği ile kendi adına gıda paketlerini satın alarak gıda yardımlarının ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasını istedi. 

Bağışın ardından bu konuda açıklama yapan Kızılay Şube Başkanı Av. M. Umut YALÇIN; "Bu durum göstermektedir ki Türk Kızılayı uluslararası coğrafyada yapmış olduğu faaliyetlerle gerek bağışcılarımızın gerekse bağışcılarımız sayesinde ayakta kalan insanların güvenini kazanmış durumdadır. Böyle bir ailenin ferdi olmaktan onur duymaktayım ve yine Curtis ANTRPARKER üzerinden tüm bağışçılarımıza da destekleri için şükranlarımı ve minnettarlığımı sunarım.

Ramazan ayı münasebeti ile Kızılay olarak her vatandaşımızın bu heyecana ortak olmasını temenni eder  bu hayırlı günlerde yardımlarınızın devamını dileriz" dedi.

Ramazan 2015 Haberleri