Alışveriş merkezinde yağmur suyuna kovalı önlem

DENİZLİ (İHA) – Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde etkili olan yağış sonrası, bir alışveriş merkezinin çatısında akma yaşandı. Yağmur suyuna karşı alınan kovalı önlem, müşteriler tarafından sosyal medyada paylaşıldı.Denizli’nin Me...

DENİZLİ (İHA) – Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde etkili olan yağış sonrası, bir alışveriş merkezinin çatısında akma yaşandı. Yağmur suyuna karşı alınan kovalı önlem, müşteriler tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinin üst kesimlerinde dün öğleden sonra etkili olan yerel kuvvetli yağış, günlük yaşamı olumsuz yönde etkiledi. Şiddetli yağış nedeniyle Yenişehir Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir alışveriş merkezinin çatısında akma yaşandı. Çatılan alışveriş merkezinin içerisine sızan yağmur suları, damlalar halinde binanın boşluklarına aktı.

Sızan yağmur suyu nedeniyle kayganlaşan zeminde her hangi bir kaza yaşanmaması için damlamaların yaşandığı bölgelere onlarca kova yerleştirildi. Alışveriş merkezi yönetiminin yağmur suyuna karşı aldığı kovalı önlem, müşteriler tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

Yaşam Haberleri

Karadere hasanağa köyünde yollar kışa hazır
Yurtta hava durumu
Erzincan’ın bereketli topraklarında pancar hasadı başladı
Günebakan köyünde, sel riskinin ortadan kaldırılması amacıyla çalışma başlatıldı
Erzincan’da güzlük hububat ekimleri yapılıyor
Kastamonu’da Kiraz ağacı sonbaharda çiçek açtı
Mardin’de İl Afet Risk Azaltma Planı toplantısı yapıldı
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden Didim Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi açıklaması
Altıeylül-Karaman projesi ile taşkın kontrol edilecek
Muş’ta afet risklerinin azaltılması için çalışmalar devam ediyor